Чоловік є водночас дідусем і вітчимом дитини своєї дружини: ким буде доводитися дівчинці його син

Молода родина жила у злагоді, допоки до них не навідався свекор. Дідусь щойно розлучився, до того ж не мав роботи, тому й залишився няньчити 2-річну онуку. Така версія була озвучена для 22-річного Деклана. А от його дружина Стефані, напевно, мала щодо гостя зовсім інші плани.

Молода родина жила у злагоді, допоки до них не навідався свекор. Дідусь щойно розлучився, до того ж не мав роботи, тому й залишився няньчити 2-річну онуку. Така версія була озвучена для 22-річного Деклана. А от його дружина Стефані, напевно, мала щодо гостя зовсім інші плани.

Минуло 2 місяці сумісного проживання, коли молодик раптово дізнався всю правду про відносини дружини зі своїм татком. Деклан, перебуваючи на службі, вирішив перевірити роботу монітора у власному будинку. Скористався телефоном і побачив, як благовірна заходить у спальню до його 44-річного батька.

Чоловіка зрадили найрідніші люди – дружина та батько

Чоловіка накрило хвилею люті й непорозуміння. Як дві найближчі людини могли вчинити подібне з ним?! Він же їм довіряв безроздільно! Звісно, Стефані почала виправдовуватися, що він усе неправильно зрозумів. Насправді вона зі свекром не займалася перелюбством, а начебто вони разом дивилися по телевізору “Сімпсонів”.

Деклан ледве стримався, щоб не відгамселити батька-зрадника. Отже, родина розпалася. Як Стефані не наполягала на відсутності стосунків зі свекром, але відразу ж після розлучення зійшлася з Дарреном. Вони обоє були на той момент безробітними, тож незрозуміло, як давали собі раду.

Немовля стане для Віллоу і братиком, і дядьком одночасно

Через деякий час Деклан випадково перетнувся з колишньою дружиною на вулиці, й дізнався, що Стефані очікує на поповнення. Чоловік замислився, ким же буде доводитися ця дитина йому та його доньці Віллоу?

Виходить, малюк стане Деклану братом. Водночас він буде братом і Віллоу. А ще він водночас стане для донечки чоловіка дядьком. Даррен же раніше був дідусем Віллоу, а тепер додатково став їй ще й вітчимом.

Нові статті

Схожі статті

Скинули з висоти 25 метрів: вчені провели експеримент із курячим яйцем і воно вціліло. Як їм це вдалося?

В американському штаті Пенсільванія група вчених провела цікавий експеримент із курячим яйцем. Його кинули з великої висоти, а саме – з 25 метрів. І яєчко не розбилося.

Пластична хірургія жива, поки вони відомі: вражаючі метаморфози українських зірок після процедури!

Українські зірки, які пройшли через пластику, показують, що це не соромно — навпаки, це може бути важливим кроком на шляху до успіху. Вони продовжують залишатися прикладом.

Ідеальна кандидатура на Євробачення-2025: Джамала озвучила, кого бачить на сцені пісенного конкурсу

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Джамала назвала ідеальну кандидатуру на цей конкурс в 2025 році. Кого із зіркових українок вона б відправила туди, якщо не себе?

Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.