Молодик загубив на пляжі перстень: ніхто не сподівався, що прикраса повернеться до господаря через 51 рік

Гурт школярів відзначав випускний на пляжі. Допоки веселилися, один із хлопців загубив перстень. Ніхто й уявити собі не міг, що за 51 рік уже дорослий чоловік поверне свою прикрасу.

Гурт школярів відзначав випускний на пляжі. Допоки веселилися, один із хлопців загубив перстень. Ніхто й уявити собі не міг, що за 51 рік уже дорослий чоловік поверне свою прикрасу.

Джим Кілан 1972 року закінчував середню школу в Вотчунгу. Випускний вечір учні вирішили провести в Пойнт-Біч на березі Джерсі. У суцільній давці молодик не помітив, як каблучка злетіла з його пальця. Пошуки не призвели до бажаних результатів, і випускник змирився з тим, що ніколи більше не побачить улюблену річ.

Випускник школи загубив перстень на пляжі

Відтоді минув 51 рік. Якось 21-річний молодик вийшов на берег струмка Бівер-Дем, щоб зробити знімки заходу сонця. Ентоні мешкав неподалік у Пойнт-Плезант-Боро і хотів мати красиві фоточки.

Раптом щось блиснуло. Хлопець підійшов ближче і побачив перстень. Забрав його з собою, зробив фото і виклав у соцмережу. Світлини розлетілися по Фейсбуку і потрапили в спільноту колишніх випускників.

Дорога серцю річ повернулася до власника через 51 рік

Однокласники побачили перстень, впізнали його і сповістили Кілану про це. Сказали Джиму, що його розшукують. Він був надзвичайно здивований подібною ситуацією. Напевно, перстень змило з берега у воду, і його віднесло течією настільки далеко.

З’ясувалося, що каблучка перебуває в доволі пристойному стані. От тільки за ці роки пальці власника дещо змінили розміри. Тож довелося розкатати прикрасу, щоб можна було її носити. Джим і досі не може повірити у це диво й з недовірою поглядає на руку, де красується перстень-мандрівник.

Нові статті

Схожі статті

Скинули з висоти 25 метрів: вчені провели експеримент із курячим яйцем і воно вціліло. Як їм це вдалося?

В американському штаті Пенсільванія група вчених провела цікавий експеримент із курячим яйцем. Його кинули з великої висоти, а саме – з 25 метрів. І яєчко не розбилося.

Пластична хірургія жива, поки вони відомі: вражаючі метаморфози українських зірок після процедури!

Українські зірки, які пройшли через пластику, показують, що це не соромно — навпаки, це може бути важливим кроком на шляху до успіху. Вони продовжують залишатися прикладом.

Ідеальна кандидатура на Євробачення-2025: Джамала озвучила, кого бачить на сцені пісенного конкурсу

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Джамала назвала ідеальну кандидатуру на цей конкурс в 2025 році. Кого із зіркових українок вона б відправила туди, якщо не себе?

Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.