Щоб дивитися бажані сни, чоловік вживив собі в мозок чіп: робив за допомогою дрелі й інших підручних засобів

Михайло Радуга з Новосибірська медичної освіти не має. Натомість вважає за необхідне научати людей, як контролювати свої сни. У своїх експериментах чоловік зайшов настільки далеко, що взявся в домашніх умовах імплантувати собі в мозок чіп, який мав би керувати його сновидіннями.

Михайло Радуга з Новосибірська медичної освіти не має. Натомість вважає за необхідне научати людей, як контролювати свої сни. У своїх експериментах чоловік зайшов настільки далеко, що взявся в домашніх умовах імплантувати собі в мозок чіп, який мав би керувати його сновидіннями.

Експерименти доморощений дослідник розпочав, ще мешкаючи в росії. Він тренувався робити трепанацію черепа на баранах. Коли переїхав до Казахстану, настала черга зробити складну операцію на собі.

Чоловік самотужки вживив чіп у мозок

40-річний дивак заради контрольованих сновидінь зробив отвір у власній голові дрилем і вставив туди електрод. Коли пробивав голову ззаду, фіксував розрізи скріпками. Та це вдалося не дуже – дослідник втратив літр крові.

Темою сну Радуга цікавиться давно. Він навіть надавав консультації, як вивести людину з сонного паралічу чи прожити “позатілесний досвід”. Охочим побувати в “астральній проєкції” чоловік теж із радістю допомагав. Зробити трепанацію черепа Михайло планував давно, а теоретичні розклади почерпнув із роликів на Ютубі. Нікого з близьких про свої нерозважливі наміри росіянин не попередив.

Він свято вірить, що чіп-імплант здатен допомогти контролювати сновидіння, змінюючи їх спрямованість у потрібний бік. На думку чоловіка, особливо корисною його методика стане для паралізованих людей. Адже у запрограмованому сні вони зможуть пересуватися й робити будь-що.

Перший досвід вживлення електрода, на жаль, виявився невдалим. Експериментатору довелося звернутися до лікарні. За 5 тижнів після власноруч проведеної операції чіп видалили професійні нейрохірурги. Лікарі не виключають ризику появи у пацієнта, що сам втрутився у свій мозок, епілепсії чи навіть інсульту.

Нові статті

Схожі статті

Скинули з висоти 25 метрів: вчені провели експеримент із курячим яйцем і воно вціліло. Як їм це вдалося?

В американському штаті Пенсільванія група вчених провела цікавий експеримент із курячим яйцем. Його кинули з великої висоти, а саме – з 25 метрів. І яєчко не розбилося.

Пластична хірургія жива, поки вони відомі: вражаючі метаморфози українських зірок після процедури!

Українські зірки, які пройшли через пластику, показують, що це не соромно — навпаки, це може бути важливим кроком на шляху до успіху. Вони продовжують залишатися прикладом.

Ідеальна кандидатура на Євробачення-2025: Джамала озвучила, кого бачить на сцені пісенного конкурсу

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Джамала назвала ідеальну кандидатуру на цей конкурс в 2025 році. Кого із зіркових українок вона б відправила туди, якщо не себе?

Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.