Стати інопланетянином можна й на землі: головне – поставити собі за мету численні модифікації

35-річний чоловік зовсім не схожий на людину. Дивак більше нагадує інопланетянина. При цьому француз певен, що переробив власне тіло лише на 57%, тож зупинятися на досягнутому не збирається.

35-річний чоловік зовсім не схожий на людину. Дивак більше нагадує інопланетянина. При цьому француз певен, що переробив власне тіло лише на 57%, тож зупинятися на досягнутому не збирається.

Прихильники чорного інопланетянина з завмиранням серця стежать за перевтіленнями його тіла. Ентоні Лоффредо постійно вдається до пластичних операцій. Окрім цього, він регулярно набиває на тілі нові малюнки. Невдовзі на тілі чоловіка не залишиться жодного вільного місця.

Аби набути схожості з прибульцем, Ентоні вдався до ампутації кількох пальців на руках. А ще у нього видалені верхня губа, вуха і навіть кінчик носа. Язик у фріка роздвоєний, немов у змії.

Ентоні Лоффредоще не завершив процес модифікації тіла

До роботи людей в білих халатах постійному пацієнту треба докладати чимало зусиль, щоб тіло виглядало привабливо. Він постійно нарощує м’язи й вже має чималі біцепси. Плани у француза грандіозні, але що перероблятиме в собі наступного разу, не сповіщає своїм фоловерам в Інстаграмі.

Свіженькою фішкою прихильника бодимоди став шрам на обличчі у вигляді блискавки, що віртуально не заживає. У 13 років Ентоні був звичайним підлітком, як мільйони інших. Тепер він зробив із себе дивне диво, що ні на кого не схоже. Ну, справжнісінький тобі інопланетянин!

До 24 років француз залишався таким, як є. Потім вирішив кардинально змінити життя. Першим ділом звільнився з роботи – працював охоронцем. Далі вирішив перебратися до Австралії. Звідти й почався шлях до модифікацій тіла й численних татуювань.

Нові статті

Схожі статті

Скинули з висоти 25 метрів: вчені провели експеримент із курячим яйцем і воно вціліло. Як їм це вдалося?

В американському штаті Пенсільванія група вчених провела цікавий експеримент із курячим яйцем. Його кинули з великої висоти, а саме – з 25 метрів. І яєчко не розбилося.

Пластична хірургія жива, поки вони відомі: вражаючі метаморфози українських зірок після процедури!

Українські зірки, які пройшли через пластику, показують, що це не соромно — навпаки, це може бути важливим кроком на шляху до успіху. Вони продовжують залишатися прикладом.

Ідеальна кандидатура на Євробачення-2025: Джамала озвучила, кого бачить на сцені пісенного конкурсу

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Джамала назвала ідеальну кандидатуру на цей конкурс в 2025 році. Кого із зіркових українок вона б відправила туди, якщо не себе?

Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.