Мужні українки підкорили весь світ: втрапили на “Еммі 2023”, MTV Video Music Awards і навіть у Playboy

Україна нині звучить по всьому світу, а її найкращі представниці з'являються в найпрестижніших світових номінаціях.

Україна нині звучить по всьому світу, а її найкращі представниці з’являються в найпрестижніших світових номінаціях.

Ірина Білоцерковець: Playboy

Глянець давно не виходив у друкованій версії, але заради українських дівчат зробили виключення. Ірина Білоцерковець втрапила на обкладинку “Плейбою”. Героїня у перші дні повномасштабної війни потрапила під обстріл. У неї знесло пів обличчя. Тепер там стоїть титанова пластина. Одне око у дівчини відсутнє.

Ірина Білоцерковець знялася для Playboy

Кримчанка з чоловіком і дітьми змушена була тікати від анексії рідного Криму у 2014 році. Та кляті орки дістали лікарку й у Києві. При спробі виїхати з дітьми на початку повномасштабного вторгнення Ірина отримала постріл в обличчя.

У продаж журнал не надходитиме. Його розповсюдять серед військових у шпиталях та на передовій. Героїня сама відвідала Запорізьку область, щоб презентувати випуск.

Фільм про українок: “Еммі 2023”

Документальну стрічку “Україна: Материнська війна” зняла кореспондентка NBC News Моллі Хантер. Режисерка розповіла історії п’ятьох українок, життя яких понівечила російська агресія.

Фільм про українок “Україна: Материнська війна”

Стрічку Ukraine: A Mother’s War номіновано на “Еммі 2023”. Фільм про мужніх українок втрапив у категорію “Найкращий новинний спешл”. Переможців нагородять 27 вересня.

Таня Муіньо: MTV Video Music Awards

Кліп Doja Cat “Attention”

Одеситка втрапила до номінації “Найкращий режисер” завдяки кліпу Doja Cat “Attention”. Цю ж відеороботу представили у “Відео року”. Будемо сподіватися, що українська режисерка здобуде переконливу перемогу.

Нові статті

Схожі статті

Скинули з висоти 25 метрів: вчені провели експеримент із курячим яйцем і воно вціліло. Як їм це вдалося?

В американському штаті Пенсільванія група вчених провела цікавий експеримент із курячим яйцем. Його кинули з великої висоти, а саме – з 25 метрів. І яєчко не розбилося.

Пластична хірургія жива, поки вони відомі: вражаючі метаморфози українських зірок після процедури!

Українські зірки, які пройшли через пластику, показують, що це не соромно — навпаки, це може бути важливим кроком на шляху до успіху. Вони продовжують залишатися прикладом.

Ідеальна кандидатура на Євробачення-2025: Джамала озвучила, кого бачить на сцені пісенного конкурсу

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Джамала назвала ідеальну кандидатуру на цей конкурс в 2025 році. Кого із зіркових українок вона б відправила туди, якщо не себе?

Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.