Японці не припиняють експериментувати й дивувати публіку: приладнали мотоциклу замість коліс чотири ноги

Завжди знаходяться диваки, ладні перевернути усталені уявлення з ніг на голову. А якщо вони ще й винахідники, то тут уже доходить до несподіваних відкриттів.

Мотоцикл на “ногах”

Suzuki Motor навіщось розробила модель мотоцикла, що здатен пересуватися сходами. Такого ефекту вдалося добитися, приладнавши до транспортного засобу замість коліс своєрідні ніжки.

Мотоцикл на “ногах”

Скутер отримав назву MOQBA. Концепт можна використовувати як робота-кур’єра, замість інвалідного крісла чи бака для сміття, що здатен самостійно пересуватися.

Велосипед з трикутними колесами

Українці теж не пасуть задніх у плані сучасних винаходів. Так, блогер The Q вирішив покататися на велику з трикутними колесами. А оскільки такого ніде не знайшов, довелося зробити все самотужки.

Велосипед з трикутними колесами

Узяв дерево та шини й змайстрував колеса незвичайної форми. Звісно, довелося трішки попітніти, урахувавши особливості форми. Винахідник пофарбував стару раму й самі колеса та приступив до експерименту. Неочікувано вийшло доволі пристойно.

Велосипед з квадратними колесами

Ви не повірите, але у природі існують і квадратні колеса. Уже відомий нам ютубер The Q десь піддивився подібну ідею й вирішив і собі спробувати. Звісно, такі колеса не здатні крутитися як звичайні круглі. Натомість працюють на кшталт гусениць.

Велосипед з квадратними колесами

На квадрати ентузіаст начепив шини, які приводяться в рух за допомогою велосипедних ланцюгів. Сам квадрат залишається нерухомим, а протектор пересувається. От тільки одна біда – рухатися такий велосипед здатен по ідеально рівній поверхні. Щойно на його шляху трапиться хоча б малюсінький камінець, рух відразу ж застопориться.

Нові статті

Схожі статті

Скинули з висоти 25 метрів: вчені провели експеримент із курячим яйцем і воно вціліло. Як їм це вдалося?

В американському штаті Пенсільванія група вчених провела цікавий експеримент із курячим яйцем. Його кинули з великої висоти, а саме – з 25 метрів. І яєчко не розбилося.

Пластична хірургія жива, поки вони відомі: вражаючі метаморфози українських зірок після процедури!

Українські зірки, які пройшли через пластику, показують, що це не соромно — навпаки, це може бути важливим кроком на шляху до успіху. Вони продовжують залишатися прикладом.

Ідеальна кандидатура на Євробачення-2025: Джамала озвучила, кого бачить на сцені пісенного конкурсу

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Джамала назвала ідеальну кандидатуру на цей конкурс в 2025 році. Кого із зіркових українок вона б відправила туди, якщо не себе?

Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.