Українка здобула корону на конкурсі краси в Атланті: за які заслуги відзначили “Міс Трансконтиненталь”

Ms. Transcontinental – престижний конкурс краси в Америці. Відбувається дійство в Атланті. Корону королеві краси виділяють не лише за зовнішні дані, але й за активну позицію.

Запоріжанка Олена Бринза вразила членів журі конкурсу “Міс Трансконтиненталь”, звісно, елегантністю, гарним стилем та красою. А ще дівчина має активну громадську позицію. Дізнавшись про її досягнення у волонтерстві та соціальній допомозі, ім’я переможниці було визначено одноголосно.

Олена в Атланті спромоглася проявити не лише зовнішню красу, але й широту власної душі. Конкурсна програма тривала протягом тижня. За цей час Бринза неодноразово виступала перед членами журі та глядачами, демонструючи зовнішні дані, а також розповідаючи про свою діяльність.

Отак і виділилася серед двох десятків кандидаток, що приїхали в США з усіх куточків світу. В Атланті корону королеви краси дають не лише за гарне обличчя й красиву фігуру. Тут враховують ще й рівень опіки над жертвами домашнього насилля.

Українка здобула корону на конкурсі краси в Атланті

Олені було чим похвалитися, адже вона створила соціальну компанію “Говорити, щоб жити”, яка всіляко допомагає українкам, що стали жертвами своїх других половинок. Історія конкурсантки глибоко вразила присутніх.

Олена була вдоволена перемогою, адже тепер її компанія зможе масштабуватися, а власниця отримає можливість втілювати нові ідеї в життя. Бринза опікується проблемами жінок та дітей, яким не пощастило стати жертвами просто в родині.

Змусити таких бідолах не мовчати про свою біду й перестати терпіти знущання виходить не дуже легко. Тепер переможниця Ms. Transcontinental певна, що зможе розширити можливості своєї компанії, а значить, удасться врятувати ще більше потерпілих.

Нові статті

Схожі статті

Вона не змогла бути з ним до кінця життя: як виглядала покійна дружина Олексія Вертинського – його кохання

Олексій Вертинський має за плечима два шлюби, але остання дружина залишила найвагоміше місце в його серці - що з нею сталося та чому актор більше не може ні кого покохати.

У конкурсі все “чесно”: Анна Мірошник та Руслана Рубан розповіли про дві різні полярності шоу “Супер Мама”

Глядачі вже звикли до яскравих конфліктів, емоційних моментів та несподіваних поворотів, які відбуваються під час кожного епізоду. Проте що відбувається за кадром і як це впливає на учасниць шоу?

Жити без Вадима не зможе: 45-річна Оля Полякова розповіла про кризу в шлюбі з чоловіком і назвала причину

Оля Полякова заговорила про непрості часи в шлюбі. За останні роки вони із Вадимом Буряковським пережили непрості моменти. Але саме вони подарували артистці розуміння, що насправді для неї важливо.

Не може забути про Узелкова досі: чи мала 44-Марина Боржемська роман після розлучення з боксером – ось як

Марина Боржемська хоч і розлучилась давно, але досі не має романтичних стосунків - невже фітнес-тренерка досі любить екс-чоловіка В'ячеслава Узелкова?