Нововедення від Нафтогазу: тепер верифікація в особистому кабінеті можлива навіть із-за кордону. Деталі

"Нафтогаз" повідомив приємну новину для українців за кордоном: тепер особистим кабінетом можна користуватись навіть з міжнародного номера і визначати тип контакту. Детальніше читайте у матеріалі

Декілька днів тому компанія “Нафтогаз” у своєму акаунті Facebook повідомила гарні новини для українців, які зараз знаходяться за кордоном. На прохання багатьох клієнтів цієї категорії географію використання особистого кабінету було розширено.

Насамперед, в процес верифікації на сайті була додана можливість підтверджувати свою особу за допомогою міжнародного номеру. Таким чином, тепер всі громадяни України, які користуються послугами компанії “Нафтогаз” та наразі перебувають за кордоном — можуть використовувати для верифікації іноземний номер.

Особистий кабінет Нафтогазу тепер має додаткові функції
Особистий кабінет Нафтогазу тепер має додаткові функції

Також в особистий кабінет додали функцію визначення типу контакту під час ідентифікації особи в персональному кабінеті.  Категорії контактів, які пропонує компанія:

  • співвласник;
  • родич;
  • квартирант;
  • власник.

“Нафтогаз” також нагадав у своєму дописі, що клієнти можуть виконувати в особистому кабінеті наступні дії:

  • дізнаватися баланс свого особистого рахунку, отримувати актуальну інформацію про його зміну;
  • керувати кількома особистими рахунками відразу, вносити по ним коректні дані;
  • вносити онлайн оплату за послуги з газопостачання;
  • передавати через кабінет свідчення та показники;
  • здійснювати контроль споживання газу (всі дані про передані показники та сплачені рахунки відображаються в особистому кабінеті користувача, їх можна переглянути у будь-який момент).

Компанія “Нафтогаз” також нагадала, що показники лічильника необхідно передавати навіть у тому випадку, якщо родина або окрема людина не проживають у будинку чи квартирі, та не користуються газовими приладами.

тепер верифікацію в особистому кабінеті Нафтогазу можна пройти з міжнародного номеру
Тепер верифікацію в особистому кабінеті Нафтогазу можна пройти з міжнародного номеру

Якщо цього не робити — обласні газопостачальні компанії можуть нарахувати кубометри, засновуючись на плановому щомісячному обсягу споживання. Тому потрібно щомісяця передавати фактичні, постійні показники лічильника.

Нові статті

Схожі статті

У конкурсі все “чесно”: Анна Мірошник та Руслана Рубан розповіли про дві різні полярності шоу “Супер Мама”

Глядачі вже звикли до яскравих конфліктів, емоційних моментів та несподіваних поворотів, які відбуваються під час кожного епізоду. Проте що відбувається за кадром і як це впливає на учасниць шоу?

Жити без Вадима не зможе: 45-річна Оля Полякова розповіла про кризу в шлюбі з чоловіком і назвала причину

Оля Полякова заговорила про непрості часи в шлюбі. За останні роки вони із Вадимом Буряковським пережили непрості моменти. Але саме вони подарували артистці розуміння, що насправді для неї важливо.

Не може забути про Узелкова досі: чи мала 44-Марина Боржемська роман після розлучення з боксером – ось як

Марина Боржемська хоч і розлучилась давно, але досі не має романтичних стосунків - невже фітнес-тренерка досі любить екс-чоловіка В'ячеслава Узелкова?

Відчула себе безпечно за межами України: Настя Каменських поділилась своїм непростим досвідом за кордоном

Українська співачка Настя Каменських поділилася своїм неприємним досвідом у рамках міжнародного проєкту No al Bullismo. Вона не хотіла говорити про це в Україні?