Головна мама країни стала тещею: Інна Білоконь – “мама Сердючки” віддала доньку заміж

Інна Білоконь — вона ж "мама" української зірки Вєрки Сердючки віддала свою доньку заміж. На щастя — це не Вєрка, тому у принців зі всього світу все ще є шанс. Детальніше — далі у матеріалі

Інна Білоконь, що відома у публічному просторі як мама Вєрки Сердючки — віддала заміж свою рідну доньку Яну. Про це артистка повідомила у власному акаунті Instagram. Інна опубліковала чорно-білу світлину з молодятами та супроводила її коротеньким підписом:

— SY — додавши смайл у вигляді серця між двома літерами, які, вочевидь, відповідають першим літерам імен нареченого та нареченої.

Інна Білоконь стала тещею
Інна Білоконь стала тещею

На світлині зображена щаслива пара — дівчина у білому весільному вбранні з фатою і стильною зачіскою, та хлопець в строгому чорному костюмі і світлій сорочці. Молодята посміхаються та щасливо йдуть до свого світлого майбутнього. Плаття нареченої вишите блискучими камінцями, а в руці вона тримає красивий букет. Піджак чоловіка прикрашений бутоньєркою в колір весільного букету квітів, що тримає наречена.

Інна Білоконь більше не повідомила ніяких подробиць радісної події, що сталася в її родині. Невідомо, де і коли відбулося весілля. Про обранця своєї доньки пані Інна теж нічого не розповіла. Також невідомо, чи був присутній на весільній церемонії колега Білоконь по творчому цеху Андрій Данилко (він же — Вєрка Сердючка, екранна “донька” Інни). В будь-якому випадку — “мама Вєрки” тепер стала тещею. По-справжньому. Шанувальники в коментарях до допису засипали артистку привітаннями з новим статусом та побажали молодятам щастя, злагоди, миру и безмежного кохання.

Інна Білоконь змінила статус
Інна Білоконь змінила статус

Інна Білоконь більше 30 років поспіль одружена з чоловіком, якого звуть Олег. Разом з ним вони тримають власний бізнес — розводять породистих собак. В шлюбі у подружжя народилась донька Яна, яка в 2015 році закінчила комерційний технікум в Полтаві, а потім продовжила навчання в Польщі. Саме вона днями побралася зі своїм нареченим.

Нові статті

Схожі статті

Вона не змогла бути з ним до кінця життя: як виглядала покійна дружина Олексія Вертинського – його кохання

Олексій Вертинський має за плечима два шлюби, але остання дружина залишила найвагоміше місце в його серці - що з нею сталося та чому актор більше не може ні кого покохати.

У конкурсі все “чесно”: Анна Мірошник та Руслана Рубан розповіли про дві різні полярності шоу “Супер Мама”

Глядачі вже звикли до яскравих конфліктів, емоційних моментів та несподіваних поворотів, які відбуваються під час кожного епізоду. Проте що відбувається за кадром і як це впливає на учасниць шоу?

Жити без Вадима не зможе: 45-річна Оля Полякова розповіла про кризу в шлюбі з чоловіком і назвала причину

Оля Полякова заговорила про непрості часи в шлюбі. За останні роки вони із Вадимом Буряковським пережили непрості моменти. Але саме вони подарували артистці розуміння, що насправді для неї важливо.

Не може забути про Узелкова досі: чи мала 44-Марина Боржемська роман після розлучення з боксером – ось як

Марина Боржемська хоч і розлучилась давно, але досі не має романтичних стосунків - невже фітнес-тренерка досі любить екс-чоловіка В'ячеслава Узелкова?