Безхатько виграв шалені гроші в лотерею, але забрати виграш не може: що заважає бідоласі зажити в розкошах

Італійському бомжу посміхнулася вдача – він виграв чималу суму у лотерею. От тільки виникла одна загвіздка – без документів отримати свій виграш чоловік неспроможний.

Джанлуїджі на прізвисько Кассано за кожної можливості купував лотерейні білети. Ставив завжди на сім номерів у Superenalotto. Цього разу безхатьку вдалося вгадати 4 номери ще й число “суперстар”.

У підсумку Кассано тепер належить 37 тисяч євро. Якщо відрахувати податки, залишиться сума в 30 тисяч. Подібні гроші дозволили б чоловіку не бідувати й не ночувати на лавці посеред міста.

Безхатько виграв шалені гроші в лотерею, але забрати виграш не може

Джанлуїджі витратив на лотерею 1,5 євро, придбавши її у книгарні міста Сенігалія, але щоб отримати чесно зароблений виграш, чоловік має пред’явити картку медичного страхування. Такого документа в італійця немає. У нього зберігся лише податковий код, але цей папірець не годиться.

Допомогти невдасі зголосилися власник тютюнового магазину Массімо Севері та директор благодійного фонду Джованні Бомпецці. Торгівець давно знає Кассано й дуже радий за нього. Адже тепер щасливчику не доведеться поневірятися по вулиці, відвідувати благодійний притулок й виживати завдяки тому, що знайде на вулиці. Чоловіки роблять усе можливе, аби дістати копії необхідних документів.

Безхатько виграв шалені гроші в лотерею, але забрати виграш не може

Слід відзначити, що Кассано не весь час проводить у Сенігалії. Іноді він подорожує у проміжку між Анконою та Пезаро, зрідка зазираючи до Ріміні. Безхатька всі знають і дуже добре ставляться, адже одного разу він врятував життя людей, помітивши, що на одному з будинків обвалюється карниз, і здійнявши ґвалт.

Кассано нікому не розповідає про своє минуле життя. Що з ним трапилося і за яких обставин бідолаха перетворився на бомжа, ніхто з містян не знає.

Нові статті

Схожі статті

Вона не змогла бути з ним до кінця життя: як виглядала покійна дружина Олексія Вертинського – його кохання

Олексій Вертинський має за плечима два шлюби, але остання дружина залишила найвагоміше місце в його серці - що з нею сталося та чому актор більше не може ні кого покохати.

У конкурсі все “чесно”: Анна Мірошник та Руслана Рубан розповіли про дві різні полярності шоу “Супер Мама”

Глядачі вже звикли до яскравих конфліктів, емоційних моментів та несподіваних поворотів, які відбуваються під час кожного епізоду. Проте що відбувається за кадром і як це впливає на учасниць шоу?

Жити без Вадима не зможе: 45-річна Оля Полякова розповіла про кризу в шлюбі з чоловіком і назвала причину

Оля Полякова заговорила про непрості часи в шлюбі. За останні роки вони із Вадимом Буряковським пережили непрості моменти. Але саме вони подарували артистці розуміння, що насправді для неї важливо.

Не може забути про Узелкова досі: чи мала 44-Марина Боржемська роман після розлучення з боксером – ось як

Марина Боржемська хоч і розлучилась давно, але досі не має романтичних стосунків - невже фітнес-тренерка досі любить екс-чоловіка В'ячеслава Узелкова?