Відома українська художниця Соня Морозюк презентувала свою першу ювелірну колекцію (ФОТО)

Соня Морозюк - відома українська художниця. Її картини - це тексти, фрази, які залищають у серці величезний слід. У листопаді 2023 Морозюк презентувала спільну колекцію з ювелірним домом Kimberli. 

Як так вийшло, що спочатку писала картини, а тепер ствоює ювелірні прикраси. Справа у партнерстві.

Художниця Соня Морзюк
Художниця Соня Морзюк

Художниця Соня Морозюк надихнула власників-дизайнерів ювелірного бренду на створення особливої колекції.

Соня Морозюк коментує колоборацію так, що її творчість – про сенси. Втілити важливі та актуальні сенси, їх меседж у ювелірні прикраси було давньою мрією дівчини. 

Ювелірні прикраси від Морозюк
Ювелірні прикраси від Морозюк

Унікальна річ із нової колекції – ніжна обручка з гравіровкою “KOXAYOU” для заручин закоханих українців. Шрифт “KOXAYOU” створила Соня Морозюк.  І сама талановита художниця нещодавно заручилося. Кого кохає Соня – секрет, але хлопець виїзжає за кордон або є іноземцем, бо вони разом були у чудовій подорожі.

Прикраси - це мистецтво?
Прикраси – це мистецтво?

Нова колекція з’явиться в бутіках та на офіційному сайті бренду вже з кінці листопада. Купляти ці прикраси чи ні – вирішуйте самостійно, а ми пропонуюємо помилуватися ювелірною колекцією, як мистецтвом. 

Нові статті

Схожі статті

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.

“Поїхала на гастролі”: старший син Ніни Матвієнко пригадав пророчий сон – що побачив ченець Іван Гончар?

Співачка Ніна Митрофанівна Матвієнко, якої немає в цьому світі вже рік – була багатодітною мамою. В артистки є двоє синів та молодша донька. Найстарший син Іван давно пішов служити Богу в монастир.