Тварини у салоні літака – до екстреної посадки: яким чином коню, кажану й коту вдалося згорнути переліт

Іноді трапляється, що екстрену посадку літака роблять не через неполадки в техніці чи наявності терористів у салоні, а через братів наших менших. Чим завинили чотирилапі та крилаті?

Кінь

Літак авіаліній Air Atlanta Icelandic, що простував із Нью-Йорка до бельгійського Льєжа, здійснив аварійну посадку. Переполох спричинив кінь, якого перевозили у вантажному відсіку. Тварина вирвалася зі стійла і почала бігати салоном.

Тварина призвела до екстреної посадки літака

Авіасудно вже набрало висоту у 9,5 км. Над Бостоном пілоти запросили у диспетчера дозволу на повернення до Нью-Йорка, щоб закріпити коня, оскільки власними силами зробити це не вдалося. Щоб здійснити задумане, екіпажу довелося скинути 20 тонн палива.

Кажан

Щойно літак злетів із Делі у напрямку американського Ньюарка, у салоні з’явився кажан, що літав під стелею, лякаючи пасажирів. Тож за 30 хвилин довелося розвертати судно назад до аеропорту Індіри Ґанді.

Тварина призвела до екстреної посадки літака

Є припущення, що кажану вдалося якимось чином звільнитися з контейнера для перевезення тварин. Пасажири полетіли до місця призначення іншим літаком, а в цьому провели повну фумігацію, після чого вилучили вже мертву тваринку.

Кіт

Літак із Хартума так і не дістався Катару Доху. Річ у тім, що звідкілясь у кабіні пілотів з’явився кіт. Пухнастик був переляканий на смерть, але не ховався від людей, а навпаки поводився дуже агресивно.

Тварина призвела до екстреної посадки літака

Капітан повітряного судна не витримав нападок злої тварини й повернувся до аеропорту в Судані, здійснивши екстрену посадку. Чотирилапого безбілетника вдалося зловити й винести з кабіни. Напевно, котик втрапив туди під час прибирання літака чи коли проводилася інженерна перевірка.

Нові статті

Схожі статті

Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.