Найгарнішою японкою визнано українку: тернополянка здобула перемогу в конкурсі краси “Міс Японія”

Кароліні Шиїно 26 років. Вона народилася у Тернополі, але в 5-річному віці переїхала з мамою жити до Японії. Тепер українську модель визнали найгарнішою японкою.

Конкурс “Міс Японія” днями відбувся в Токіо. Справжньою сенсацією стала 26-річна модель, якій вручили корону королеви краси. До цього натуралізовані японки перемогу не здобували.

Кароліна має маму-українку та тата-японця. Дитину ще в 5-річному віці вивезли з України до східної країни, тож вона отримала японське виховання. Шиїно вважає японську рідною мовою. Запевняє, що й дух у неї японський.

Міс Японія 2024 (зліва) з мамою Світланою (справа)

Мама Кароліни вийшла заміж за японця. Українського дитинства модель практично не пам’ятає. Натомість життя в Нагої чудово закарбувалося в пам’яті. Лише минулого року Шиїно отримала японське громадянство.

Тепер можна було й засвітитися на конкурсі Miss Japan Grandprix 2024. Оскільки риси дівчини все ж більше нагадують європейські, аніж японські, у соцмережах розгорілися справжні баталії, чи можна таке обличчя визнавати еталоном японської краси. Можливо, воно несе хибний меседж місцевим жителям.

Міс Японія 2024 з мамою Світланою

Звісно, не обійшлося і без політичних натяків. Російські пропагандистські сайти тут же почали розганяти зраду, мовляв, перемогу віддали українці, бо це “данина часу”. Тим часом Кароліна була дуже розчулена подібним визнанням, відзначивши:

“Я мусила стикатися з перешкодами, які часто не давали мені бути прийнятою як японка, тож мене переповнює вдячність за те, що на цьому конкурсі я отримала визнання як японка”.

Шиїно зазначила, що мріє жити у суспільстві, де людей оцінюватимуть не за зовнішнім виглядом. Саме тому й подалася на конкурс краси. Тернополянка Світлана, яка народила красуню, теж модель. Вона також здобувала численні перемоги у конкурсах краси. Певна, в доньки все ще попереду.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.