“Допомогли погодні умови”: в Арканзасі гість із Франції знайшов величезний дорогоцінний діамант

Француз Жульєн Навас приїхав до Америки і пішов на екскурсію до місцевого парку. Яка дорогцінна знахідка його там чекала — читайте в матеріалі від "Один Факт".

Чоловік із Франції приїхав на екскурсію до парку Crater of Diamonds. Жульєн Навас купив квиток до цього парку і… знайшов тут цінний камінчик вагою 7,46 каратів.

Француз знайшов в Арканзасі великий алмаз
Француз знайшов в Арканзасі великий алмаз

Камінь лежав беспосередньо на землі в області пошуку алмазів, розташованій на території парку, що має площу 37 акрів.

 

Я прийшов у парк близько дев’ятої години — розповів Навас.

 

Також він зазначив, що до самісінького обіду займався розкопками і роздивлявся на землі все те, що на ній виділялося. Знайти цінний камінчик йому допомогла… дощова погода.

Справа в тому, що за кілька днів до приїзду Наваса у містечку пішов сильний дощ. Небесна волога змила бруд з камінчиків і добре намочила землю навколо.

 

Коли дощ падає на поле — він змиває увесь бруд навколо і відкриває усі камінчики, мінерали та алмази, що розташовані біля поверхні — повідомив Жульєн Навас

 

Трохи пізніше після своєї знахідки Навас прийшов до Центра виявлення алмазів, що розташований на території державного парку. Чоловік продемонстрував фахівцям свої знахідки і ті повідомили, що він став володарем доволі дорогоцінного алмазу, а саме: коричневого діаманту вагою 7.46 карата.

Винахідник повідомив, що вже дав своєму камінчику ім’я. Навас назвав його на честь коханої нареченої: Carine Diamond. В подальшому чоловік планує розділити цей камінчик на 2 окремих діаманти однакового розміру. Один із них він подарує майбутній дружині, а інший — доньці, яку йому народить кохана Карінє.

Алмаз — дорогоцінний мінерал, який в природі може існувати необмежено довго. В умовах вакууму часто перетворюється на графіт. Саме з цього каменю виготовляють діаманти. Для цього використовують техніку огранки.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.