Не чхати та цілодобово працювати: няня дітей мільярдерів назвала найдивніші вимоги заможних роботодавців

Колишня няня Стефані Кісер раніше працювала в справжніх багатіїв-мільярдерів Нью-Йорку. Дівчина поділилась досвідом роботи в домівках заможних людей. Вона пригадала найдивніші вимоги наймачів.

У власних спогадах Стефані пригадала одну з жінок, яка нещодавно народила немовля. Невдовзі після цього вона вийшла на роботу і через зайнятість не могла вчасно годувати малюка грудним молоком. Тому від няні хотіла, аби та почала приймати препарати для лактації та… годувала немовля замість неї. Адже бажала, щоб її дитина вживала справжнє грудне молоко.

Звісно ж, няня Кісер вирішила, що це прохання незаконне і відхилила його.

Інший роботодавець цікавився в претендентки на вакансію няні, чи буде їй зручно виконувати доручення, користуючись автомобілем марки Porsche, оскільки інших машин в його автопарку не було взагалі.

Ще одна потенційна клиєнтка Стефані Кісер бажала, аби няня була її “вухами та очима”. Місіс Робертсон була дружиною літнього чоловіка, що раніше працював генеральним директором.

В її підпорядкуванні постійно знаходилась одна чи дві няні. Вона запропонувала графік роботи 5/2, при чому протягом робочих днів няня повинна була цілодобово знаходитися в оселі.

В обовʼязки няні входив постійний догляд за графіком сина заможного подружжя – Фредеріка. Його потрібно було будити о 06:30 ранку, слідкувати за тим, аби він зібрав свій шкільний рюкзак та почистив зуби. А ще – наніс дезодорант. О 07:00 хлопчика був сніданок, який він обовʼязково повинен був зʼїсти.

Також няня повинна була замовляти туалетне приладдя, яке могло б знадобитися Фредеріку і слідкувати, аби школяр ввечері прийняв душ. Спостереження за позакласними заняттями багатого сина — ще одна умова для няні від багатіїв.

Відбій в хлопчика запланований був щодня на 22 годину вечора. Коли він засинав, Стефані Кісер повинна була зустрічатись з його мамою та розповідати, як пройшов його день.

Няні за таку роботу запропонували зарплатню в 90 тисяч доларів на рік. Крім цього, якщо б вона прожила в родині 2 роки – отримувала додатковий бонус у розмірі 25 тисяч доларів.

Однак умови праці Стефані не влаштували і вона від вакансії відмовилася.

Наступний дивний випадок, повʼязаний з роботою няні – трапився зі Стефані, коли вона потрапила в родину гермофобів. Там її головним обовʼязком було захищати двох дітей багатіїв від контакту із зовнішнім світом.

Дивні умови роботи в багатіїв-мільярдерів: розповідь няні
Дивні умови роботи в багатіїв-мільярдерів: розповідь няні

Відразу після того, як малюки роздягалися – няні треба було попрати їх одяг. Діти в цій родині взагалі не відвідували дитячий майданчик у дворі. Заняття з гімнастики малюки відвідували індивідуально – щоб не контактувати зайвий раз із іншими дітлахами.

Стефані витримала в цій родині лише 3 дні. Щодня вона працювала з 06:30 до 18:30. Але коли мама дітей попросила її… чхати за межами квартири – вирішила піти з чудо-роботи.

Ще одне дивацтво під час роботи нянею, яке Стефані описала в своїй книзі – відбулось в Гемптонсі. Новий шеф, містер Бойстон – був одним зі 105 мільярдерів Нью-Йорку. Він запропонував няні доволі виснажливі умови праці: зміни по 24 години протягом 4 днів поспіль. Та й це можна було витримати, якби не випадок, що стався в крайній день роботи в Гемптонсі.

Няня Стефані гралася із маленьким хлопчиком на подвірʼї, коли приїхав його батько. Містер Бойстон запросив малюка на власну яхту, яка була пришвартована біля берега в 5 хвилинах ходьби.

Малюк погодився і батько-мільярдер посадив хлопчину в гольф-кар, щоб швидко доїхати до яхти. Няню ж попросив… бігти до човна самотужки і зробити це швидше, аніж вони доїдуть туди на автівці. Ба більше, Стефані повинна була їх там зустріти.

Які дивні умови для нянь своїх дітей вигадують багатії-мільярдери: розповідь няні
Які дивні умови для нянь своїх дітей вигадують багатії-мільярдери: розповідь няні

Мільярдер бажав порибалити з яхти, а няні треба було доглянути за його сином. Після цього випадку дівчина вирішила звільнитися.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.