Мільярдер, який собі не платить: 39-річний Павло Дуров розсекретив свою зарплату за рік – менше 100 гривень

Павло Дуров – програміст та бізнесмен, співзасновник популярного мессенджера Telegram. Нещодавно він розсекретив суму щорічного заробітку. Скільки зарплатні отримує чоловік зі статусом мільярдера?

Павло Дуров – 39-річний російський бізнесмен, який відомий далеко за межами своєї Батьківщини як автор інноваційних проєктів. Один з них – це сучасний мессенджер “Telegram”.

Наприкінці серпня 2024 року Дуров був затриманий в аеропорту Ле Бурже неподалік Парижу. Причиною арешту стало те, що бізнесмен відмовлявся співпрацювати із французькими правоохоронними органами та через відсутність належної модерації в його проєкті “Telegram”. Щоправда, через кілька днів після затримання Дурова звільнили з-під варти.

Павло Дуров розсекретив суму річного заробітку
Павло Дуров розсекретив суму річного заробітку

Під час перебування в правоохоронному закладі засновник “Telegram” змушений був відповідати на купу різних запитань стосовно своєї діяльності. Серед них були і такі, що стосувались його заробітків. Як відомо, Павло Дуров має статус мільярдера. Його статки по різним даним становлять від 9 до 15 мільярдів доларів. Скільки ж заробляє один з найвідоміших холостяків та багатіїв сучасності? За словами самого Дурова, його річна зарплатня – “одні копійки”.

Бізнесмен під час допиту в правоохоронному закладі зазначив, що за рік заробляє… 1 дирхам (валюта Обʼєднаних Арабських Еміратів). Якщо конвертувати її в гривні, то за рік виходить лише… 10.6 гривень за поточним курсом. Це навіть не прожитковий мінімум України, який з 1 липня 2024 року становить 2600 гривень на місяць для працездатних осіб.

Бізнесмен Павло Дуров розсекретив суму свого заробітку за рік
Бізнесмен Павло Дуров розсекретив суму свого заробітку за рік

Імовірно, Павло Дуров назвав не точну суму заробітку, а ту, яка першою прийшла в голову. Хоча раніше бізнесмен розповідав, що майже нічого собі не платить. При цьому генеральний директор Telegram має статус мільярдера і володіє великими фінансовими статками, які дозволяють йому подорожувати світом, обирати громадянство іншої країни та не працювати взагалі.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.