В ньому навіть спати не можна: у Великій Британії продають сарай за 130 тисяч євро – як він виглядає (ФОТО)

Ріелтори у Великій Британії запропонували клієнтам незвичну пропозицію. Будиночок, що за розмірами нагадує сарай, але із чарівним видом на море. Продають його за шалені 130 тисяч євро.

В одному з містечок Великої Британії ріелтори пропонують купити малесенький будиночок, в якому особливо не розвернешся. Зовні та за своїми розмірами він скоріш нагадує садовий сарай, аніж велику та затишну оселю.

Цей деревʼяний пляжний будиночок має довжину 4 метрів та ширину 1.8 метрів. Однак маленькі розміри не завадили його теперішньому власнику Полу Хейдону просити за нього рекордні 130 тисяч євро. Чому ж маленька хатинка коштує таких шалених грошей?

Ріелтори, до яких звернувся власник будиночку, пояснили цей момент. Справа в тому, що данний обʼєкт нерухомості розташований у дуже вдалому місці – на пляжі Ейвон, що у Крайстчерчі графства Дорсет (Великобританія). Саме цей критерій привертає увагу багатьох потенційних покупців.

Ріелтори розповіли секрет популярності пляжного будинку вартістю 130 тисяч євро
Ріелтори розповіли секрет популярності пляжного будинку вартістю 130 тисяч євро

Незважаючи на невеличкий розмір, ця хатка облаштована усім необхідним для якісного відпочинку. Всередині неї є міні-кухня з холодильником та плитою для приготування їжі.

Плитка працює на газовому балоні. Також тут встановлена раковина для миття рук та продуктів, облаштоване місце для зберігання їжі (холодильник), посуду, пляжних речей та напоїв. В приміщенні встановлені подвійні скляні дверцята, які дозволяють добре зберігати тепло всередині та користуватись будиночком навіть взимку.

Нинішній власник пляжного будинку Пол Хейдон придбав цю нерухомість в 2021 році. Саме тоді під час пляжної прогулянки чоловік побачив оголошення про продаж та вирішив придбати його.

Однак пройшло 3 роки та Пол вирішив продати маєток за рекордні 130 тисяч євро. Він хоче придбати будиночок більшого розміру на іншому пляжі.

Ріелтори розповіли секрет популярності пляжного будинку вартістю 130 тисяч євро
Ріелтори розповіли секрет популярності пляжного будинку вартістю 130 тисяч євро

Пол Хейдон розповів, що цей будиночок розташований у зручному місці. Поряд працює ресторан та магазин. Загалом тут тихо та спокійно. До того ж, новий власник зможе здавати придбане майно в оренду або користуватись їм задля власних потреб.

На думку 57-річного продавця – пляжна хатинка може стати чудовою довгостроковою інвестицією. Єдиний нюанс – щорічно власнику потрібно сплачувати кошти в розмірі 1300 євро за оренду землі під будинком.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.