“Каляки-маляки” 3-річного німця скуповують за шалені гроші: фото шедеврів, які зацікавили багатіїв

Маленький митець із німецької Баварії створює справжні шедеври живопису, якими всерйоз цікавляться багатії. Колекціонери готові платити за твори 3-річного хлопчини десятки тисяч доларів.

В Німеччині (Баварія) живе маленький художник на імʼя Лоран. Йому лише 3 рочки, але в своєму невеличкому віці він вже може створювати справжні шедеври, які подобаються поціновувачам абстрактного мистецтва.

Роботи Лорана стали вірусними після того, як його мама оприлюднила картини в соцмережі Instagram. Зараз художні твори хлопця продаються на одному з найбільших ярмарків Мюнхену ART MUC. Обізнані колекціонери готові платити за кожну абстракцію, створену Лораном – від 10 до 270 тисяч євро.

Талант Лорана по достоїнству оцінили найзаможніші колекціонери. Вони готові платити маленькому художнику шалені гроші, аби тільки він продав їм хоча б одну зі своїх робіт.
Звісно ж, без своїх батьків Лоран навряд чи зміг розвивати та вдосконалювати власний талант. Дорослі побачити задатки до малювання і вирішили створити для сина невеличку художню студію у власному будинку.

Маленький художник Лоран та його твір-абстракція
Маленький художник Лоран та його твір-абстракція

Мама Лорана розповіла, що він зацікавився живописом випадково. Одного разу хлопчик разом із батьками відвідав студію малювання. Після цього в нього прокинулася жага до створення барвистих абстракцій. Колір на кожне полотно Лоран наносить за допомогою пензлів, валиків для малювання та скребків. Іноді використовує і техніку малювання пальцями.

Матуся Лорана, Ліза Шварц – під час розмови з журналістами повідомила, що в сина є улюблені речі для малювання. Частіше за все 3-річний митець малює конів, слоників та динозаврів. Якщо придивитись до його картин детальніше – то усіх цих звірят можна на них побачити посеред абстрактних штрихів.

Абстракція від маленького німця Лорана
Абстракція від маленького німця Лорана

До речі, тема заробітку на картинах-абстракціях виникла в родині не відразу. Спочатку мама юного творця просто вирішила похвалитися роботами сина та опубліковала їх в Instagram. Незадовго до Різдва 2023 року кілька робіт Лорана зʼявилися у соціальних мережах. За зізнанням жінки – вона просто пишалась своїм сином і про гроші на той момент навіть не міркувала.

Однак роботи хлопця швидко стали вірусними і неймовірно популярними. З моменту публікації користувачі переглянули їх декілька мільйонів разів.

Асбракція від маленького німця Лорана
Асбракція від маленького німця Лорана

Невдовзі світ мистецтва зацікавився талановитим художником і його роботами. Згодом Лорана запросили виставлятись на найбільшому художньому ярмарку Мюнхену ART MUC.
Оригінальний стиль юного художника став справжньою сенсацією в світі мистецтва. За полотна Лорана вони платять величезні суми: від 10 до 270 тисяч євро.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.