Про що говорять свині: вчені з 6 країн Європи використали штучний інтелект, щоб розшифрувати хрюкання

Європейські вчені навчили штучний інтелект тлумачити хрюкання свиней та поросят. Про що говорять між собою парнокопитні пʼятачки — читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Дослідникам з Європи вдалось створити особливий алгоритм штучного інтелекту, який може тлумачити хрюкання свиней. Завдяки цьому науковці хочуть полегшити роботу фермерів та навчити їх ліпше дбати про добробут парнокопитних тварин.
“Один Факт” розповість, про що саме спілкуються між собою свині – на думку штучного інтелекту.

Матеріал доповнюється…

Нові статті

Схожі статті

51-річний Олег Винник знайшов альтернативу українській мові: вона не має кордонів і лунає звідусіль

Співак Олег Винник продовжує нагадувати про себе в соціальних мережах. Його активне спілкування повʼязане із поверненням на сцену та запланованими гастролями по країнах Європи.

“Бачились 8 жовтня”: 43-річна Тоня Матвієнко розповіла про відносини зі старшими братами Андрієм та Януарієм

Співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, чи підтримує відносини зі своїми старшими братами. Андрій та Януарій – абсолютно різні, та все одно залишаються для неї рідними людьми.

Найпрестижніший ВИШ світу виявився не “по зубах”: Оля Полякова розсекретила таємницю старшої доньки

Українська естрадна співачка Оля Полякова вперше розповіла таємницю, про яку декілька місяців мовчала. Виявляється, що її старша донька Маруся була відрахована з престижного ВИШу в Америці.

Неочікуване поєднання смаків: копійчаний рецепт паштету на бутерброди, який прикрасить святковий стіл

Паштет, приготований за цим рецептом, стане чудовою закускою до святкового столу. Він має всі шанси сподобатись навіть гурманам. "Один Факт" розповідає рецепт смачної намазки на бутерброди.