Найскандальніші висловлювання Ірини Фаріон, які досі обговорює вся Україна

Ірина Фаріон запам'яталася українцям неординарними висловлюваннями, які часто-густо шокували широкий загал. Пригадаймо найскандальніші вислови членкині ВО "Свобода" і нардепки VII скликання.

“Чому відбувся реванш ригів”

Попередня влада нікого з цих людей не заґратувала, і вони повернулися у високі кабінети з тріумфом. Призначення Юрія Луценка генеральним прокурором без відповідної юридичної освіти не дає права попередникам насміхатися над народними обранцями від “Слуги народу”, які пройшли навчання у Трускавці.

Ірину Фаріон часто запрошують на ток-шоу Говорить великий Львів

Ідеологічні партії в Україні відсутні. Під вибори створюються фантики, за які віддають голоси несвідомі громадяни. Тож прихід до влади блазня – цілком закономірне явище.

“Треба закінчити війну”

Пані Ірина розкритикувала чинного президента за цю фразу. На думку жінки, війну закінчити неможливо. Мова може йти виключно про перемогу або поразку. У намірах нинішньої влади чітко проглядається прагнення закінчення війни через капітуляцію та окупацію.

Заклик нашим захисникам не стріляти у відповідь на обстріли з того боку є по суті підготовкою до окупації українських територій. Але від пересічних українців подібний план приховується, бо прикривається таким жаданим словом “мир”. Хоча насправді чітко видно намір здати інтереси України.

“Хто хоче нову маму і тата”

На одному з телеефірів пані Ірина звернулася до українців з питанням, чи хочуть вони мати нового тата, маму, чоловіка/дружину чи дитину. Мовляв, саме люди мають своїм голосуванням створити верству політиків-державників, а не прагнути до появи нових облич.

Ірина Фаріон порівняла політиків з мамою і татом

Фаріон нагадала слова Євгена Маланюка, який схарактеризував причину програшу українців у визвольних змаганнях 1918-1920 років: тому, що українці не хотіли воювати. Це переважною мірою стосується і сьогоднішніх подій.

“Що таке мінський формат домовленостей”

На думку політикині, це узаконена окупація України, яка триває не з моменту обрання Зеленського, а ще від Порошенка, який завів у переговорний процес Медведчука й Кучму – осіб, які підлягали люстрації. Цікаво, чи готовий чинний президент люструвати батька інформаційної окупації країни Леоніда Даниловича? – поцікавилася ексдепутатка.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?