Топ 10 найкращих шкіл України за результатами ЗНО: цей список вас здивує

Віддаючи дитину до школи, батьки намагаються обрати для свого чада найпрестижній навчальний заклад. Найкращим показником якісної освіти є результати, показані випускниками під час проведення ЗНО.

Нині з освітою, як і з іншими галузями, відбуваються певні непорозуміння, але визначити кращі школи все ж можна, якщо проаналізувати результати тестів ЗНО за 2021 рік, коли в країні все було більш-менш стабільно. Отже, топ-10 найкращих закладів, де мріє навчатися кожен.

1 місце

У Київського ліцею “Інтелект” найкращі показники. Майже вісім десятків школярів отримали в середньому 188,6 бала під час ЗНО за результатами 276 тестів.

2 місце

У спину киянам дихають львів’яни з фізико-математичного ліцею-інтернату, що входить до ЛНУ. Тут понад півтори сотні дітей отримали високий рівень – 183,4 бала.

3 місце

Замикають трійку лідерів черкащани. Середній бал учасників ЗНО сягає 185,2 бала.

4 місце

Трішки не дібрав до бронзи Івано-Франківськ. В учнів ліцею ім.М.Сабата 184,5 бала.

5 місце

Дарницьким школярам столиці поталанило з викладачами. Випускники ліцею “Наукова зміна” склали тести на 180 балів. Щоправда, навчатися тут можуть далеко не всі, хто бажає, – існує конкурсний відбір.

6 місце

Харків’яни міцно закріпилися на 6-ій позиції рейтингу. Найкращими показниками ЗНО у місті-мільйоннику можуть похвалитися учні фізико-математичного ліцею №27.

7 місце

Дісталося киянам. У ліцеї “Престиж” навчання провадиться за експериментальними методиками.

8 місце

Ще один київський навчальний заклад втрапив у топ 10. У природничо-науковому ліцеї №145, що на Печерську, об’єдналися школярі зі схильністю до фізики й математики.

9 місце

Навчання у приватній столичній школі Кey School розпочинається ще з дитсадка за системою Монтессорі й продовжується за авторськими методиками.

10 місце

Рейтинг замикається Дніпровським навчально-виховним комплексом №12, де учні опановують початкову школу на рівні ліцею, а потім переходять до гімназії.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?