Дивак зі Львова перетворив старенький “Жигуль” на визначну пам’ятку: тепер вишикуються черги для селфі

Автолюбитель зі Львова вирішив виділитися з сірої маси й обтягнув свій старенький "Жигулик" бабусиними килимами. Вийшло доволі оригінально. Тепер перехожі не проходять мимо, щоб не зробити селфі.

Килим-автомобіль вирішив створити львівський блогер. Нічого особливого задля цього робити не довелося. Просто в селі зібрав старі килими й обшив цими прямокутниками з геометричними візерунками дах, стіни й капот легковика. Тепер килимова автівка привертає увагу оточення.

Щойно молодик припарковується, звісно, теж на килим, на площі Ринок, відразу довкола збирається натовп, щоб зняти диво на телефон. Настрій у людей відразу покращується. Всі посміхаються і жартують.

Килими прикрашають автівку з усіх боків

Подібний ексклюзив обійшовся 30-річному львів’янину зовсім недорого. Придбав ВАЗ за 400 доларів. За дивовижну обшивку взагалі платити не довелося. Бабусі, дідусі та їхні сусіди віддали їх задарма. Дизайном займалися родичі гуртом. Тож тепер чоловік має ексклюзивну модель в єдиному екземплярі.

Місце для паркування диво-машини теж ніхто не займає, адже воно покрите одним із килимів. Водій не заспокоївся на досягнутому. І з килимових обрізків пошив собі накидку. Тож килимовий цикл замкнувся.

До килимового авто має бути й килимова накидка

Вразити винахідливому львів’янину у такий дешевий спосіб вдалося не лише земляків, а й туристів. Усі з захватом роздивляються килимові візерунки. От тільки власник незвичайної автівки бідкається, що його транспортний засіб боїться дощу й снігу. А ще його може раптово вразити міль. І тоді від тканинної обшивки нічого не залишиться – все висиплеться.

Поки що дивак не має конкуренції, але взяти на озброєння подібний приклад може кожен. Тоді можна буде помірятися красою килимів і якістю візерунків на дахах автівок.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.