Браві рятувальники поспішають на допомогу не лише людям: рятують собак, котів, бобрів й іншу живність

Надзвичайникам не завжди доводиться рятувати людей. Іноді у сферу їхнього впливу потрапляють тварини. І далеко не завжди це звичні усім нам собаки й котики. Трапляються й більш екзотичні екземпляри

Бобер у фонтані

Нетішинським рятувальникам поставили задачу вивільнити бобра. Річковий гість якимсь чином опинився у чаші занедбаного фонтану. Самотужки дикий звір не міг вивільнитися, тож небайдужі громадяни викликали рятувальників. Бобра заманили в спеціальний контейнер і випустили на волю у водойму.

Кіт у вентиляції

Знам’янському підрозділу пожежно-рятувальної частини довелося діставати кота, який застряг у вентиляційній шахті багатоповерхівки. Бійці ДСНС застосували шанцевий інструмент, зробили отвір і дістали бранця з пастки.

Кролик за диваном

Під час чергового прильоту в Харкові зайнялася квартира. Вогнеборці намагалися приборкати вогняну стихію. Один із рятувальників помітив вушка, що стирчать з-за дивану й витяг звідти кролика. У бідолашки були обсмажені вуса. Водій довго відігрівав вуханя під бушлатом. Тепер тваринку, покинуту хазяями напризволяще, залишили при пожежній частині. Йому дали ім’я Лакі.

Собака у вольєрі

А в Золочівському районі на Львівщині сталася кардинально протилежна ситуація. Тут якраз чотирилапий друг врятував життя своєму хазяїну. Німецька вівчарка того вечора була неспокійна і весь час скавучала. Господар вийшов із будинку, щоб погладити собаку й лагідно поговорити. І в цей момент прилетіла ракета. Якби чоловік у той момент перебував у кімнаті, то, звісно, шансів вижити в нього не було.

Цуценя у криниці

У Новомосковському районі на Дніпровщині маленьке цуценятко провалилося у колодязь. І хоч пролетіло аж 5 метрів, опинившись на дні вузької шахти практично не постраждало. Добре, хоч води там не було. Тож рятувальники швидко впоралися зі своєю місією, піднявши малюка наверх і передавши господарю.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?