Наші захисники допомагають не лише людям, але й тваринам: бійці врятували кабанчика, бичка й іншу дрібноту

Нашим захисникам на позиціях доводиться не лише протидіяти агресору, але й контактувати з братами нашими меншими. І це далеко не завжди звичні всім нам котики чи собачки.

Кабанчик

Одному з бійців потрапив на очі малюсінький дикий кабанчик. Він його почастував молочком, і тепер тварина ходить за чоловіком слід-у-слід. Підсвинок став дуже ручним, не боїться побратимів свого хазяїна і завжди перебуває на позиціях поруч із мужніми воїнами.

Собака, зайці, черепаха

В іншому окопі разом із бійцями чудово себе почувають песик, зайчики та черепашка. Чотирилапий захищає військових від чужаків і навіть “допомагає” рити окопи. Зайченятка залюбки п’ють молочко, яким їх пригощає наш захисник. Ще одним представником “біологічної зброї” є черепаха, панцир якої розмальований у жовто-блакитний колір. Мужня тваринка збирається брати штурмом москву.

Сова

У проміжках між пекельними боями під Бахмутом наш браві хлопці спромоглися врятувати сову. Бідолашна пташка заплуталася серед гілок через волосінь від ПТКР. Бійці визволили лапку з пастки, щоб мудра перната більше не страждала.

Бичок

Парнокопитний сам прийшов на передову до хлопців. Після цього ще кілька разів відвідував окоп. Один із бійців назвав нового друга Мартином. Згодом тварину евакуювали з передової.

Бичок залишився без господарів і дивним чином вижив, хоча на дворі стояла люта зима. Захисникам влітку попадало на очі багато свійських тварин. Згодом ці бідолахи загинули. А Мартин дивним чином вижив, прийшов до окопу і поглянув на чоловіків, сподіваючись на допомогу. І ті не підвели.

Солдати боялися, що бичок, який не стільки хотів поїсти, як побути поряд із людьми, видасть їхні позиції ворогу. Адже на тій стороні могли помітити рух й почати стріляти. Тож довелося влаштувати операцію “порятунок рядового Мартина”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?