Що робити, коли сусіди ніяк не можуть вгамуватися вночі: кілька кардинальних рішень від постраждалої сторони

Вряди-годи проблеми з сусідами виникають через надмірний шум, що лунає з їхніх осель і залишає інших без спокою і сну. Причини можуть бути найнесподіванішими.

Ось що розповідають кияни про перипетії співжиття у багатоквартирних будинках:

Перфоратор

Чоловік довго не міг заснути через постійну роботу перфоратора за стіною. Намагався і подушкою голову накрити, і вуха заткнути – все марно. Врешті дзижчання довело бідака до такого стану, що він набрав 102 і поскаржився на порушника тиші в поліцію.

Копи не відмовили, приїхали на виклик і довго розшукували нічного будівельника. Врешті таки знайшли. Виявилося, що винуватцем став сам скаржник. Просто чоловік користувався електробритвою і забув вимкнути. Так і поклав у шухляду, а апарат продовжував виконувати свою роботу з мірним дзижчанням.

Пиятика

Доведена до відчаю постійними сусідськими застіллями родина змушена була вдатися до кардинальних заходів – записувати п’яні балачки й вивішувати їх у під’їзді на людський огляд. Іншого способу запобігти шуму-гаму від сусідів вони не знайшли, а всі ці бесіди з матюкливими словами змушена була разом із батьками слухати і їхня донька.

Одного дня, вірніше, ночі сусідка Лєна обговорювала якогось чорта з Борисполя, з яким у неї й досі не сталося інтиму. Хоча, за словами жінки, зв’язки має по 37 разів на день. Решту цікавих походеньок із життя мешканки 75-ої квартири люди обіцяли оприлюднити в тому разі, якщо Лєна не вгамується і не перестане заважати їм відпочивати.

Ліжко

В іншому будинку жінці заважав спати не сам процес кохання між сусідською парою, а ліжко, яке голосно стукається об стіну під час процесу. Вона попросила сусідів продовжувати кохатися, от тільки відсунути свій сексодром якомога далі від стіни.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.