Що робити, коли сусіди ніяк не можуть вгамуватися вночі: кілька кардинальних рішень від постраждалої сторони

Вряди-годи проблеми з сусідами виникають через надмірний шум, що лунає з їхніх осель і залишає інших без спокою і сну. Причини можуть бути найнесподіванішими.

Ось що розповідають кияни про перипетії співжиття у багатоквартирних будинках:

Перфоратор

Чоловік довго не міг заснути через постійну роботу перфоратора за стіною. Намагався і подушкою голову накрити, і вуха заткнути – все марно. Врешті дзижчання довело бідака до такого стану, що він набрав 102 і поскаржився на порушника тиші в поліцію.

Копи не відмовили, приїхали на виклик і довго розшукували нічного будівельника. Врешті таки знайшли. Виявилося, що винуватцем став сам скаржник. Просто чоловік користувався електробритвою і забув вимкнути. Так і поклав у шухляду, а апарат продовжував виконувати свою роботу з мірним дзижчанням.

Пиятика

Доведена до відчаю постійними сусідськими застіллями родина змушена була вдатися до кардинальних заходів – записувати п’яні балачки й вивішувати їх у під’їзді на людський огляд. Іншого способу запобігти шуму-гаму від сусідів вони не знайшли, а всі ці бесіди з матюкливими словами змушена була разом із батьками слухати і їхня донька.

Одного дня, вірніше, ночі сусідка Лєна обговорювала якогось чорта з Борисполя, з яким у неї й досі не сталося інтиму. Хоча, за словами жінки, зв’язки має по 37 разів на день. Решту цікавих походеньок із життя мешканки 75-ої квартири люди обіцяли оприлюднити в тому разі, якщо Лєна не вгамується і не перестане заважати їм відпочивати.

Ліжко

В іншому будинку жінці заважав спати не сам процес кохання між сусідською парою, а ліжко, яке голосно стукається об стіну під час процесу. Вона попросила сусідів продовжувати кохатися, от тільки відсунути свій сексодром якомога далі від стіни.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?