Жінка з 5-місячним немовлям облюбувала собі землянку на Печерську: як докотилася до такого життя

У березні небайдужі громадяни сповістили в поліцію, що на Печерську в норі мешкає жінка з немовлям. П'ятимісячного хлопчика вилучили, а мамі сповістили, що слід робити, аби отримати сина назад.

Щоб отримати дитину назад, 36-річній Антоніні Пашковській слід було організувати нормальні умови для проживання. За місяць журналісти навідалися до землянки на вулиці Бойчука, щоб дізнатися, що змінилося.

Антоніни на місці не виявилося. Сусіди сказали, що останнім часом не бачили жінку. Висловили припущення, що подалася на залізничний вокзал. Адже туди приїжджають благодійники й роздають безплатну їжу.

Немовля в Антоніни відібрали й відвезли до лікарні

Люди з будинку навпроти певні, що про немовля в поліцію сповістили саме подруги Антоніни, оскільки дитина плакала й заважала їм весело проводити час. Хоча породілля певна, що це саме мешканці будинку добилися, аби в неї відібрали дитину.

За місяць, що минув після вилучення хлопчика, матуся жодного разу не навідалася в лікарню, щоб відвідати крихітку. Чиновники збирають документи, щоб позбавити Пашковську батьківських прав. Після суду хлопчика зможе всиновити нормальна сім’я.

Поки що в Антоніни є всі шанси повернути рідну дитину. Є програми, за якими можна отримати житло, щоправда, не в столиці, а в якійсь з областей. Якщо в жінки буде дах над головою і постійна робота, хлопчика їй віддадуть назад.

Чому мешкає в норі

Про породіллю в землянці на Печерську хтось анонімно сповістив телефоном. Представники соцслужби разом із поліцейськими навідалися туди та побачили жахливі умови. Вмовили Антоніну, що маля не має перебувати в цьому підземеллі. За 5 місяців життя хлоп’я жодного разу ніхто не купав. Мама лише протирала тільце дитини серветками.

Тепер життю маленького Сашка нічого не загрожує

Пашковська родом із Кривого Рогу. Це не перша її дитина. Старшій донечці вже 12 років, вона мешкає з татом-далекобійником за кордоном. Ще є 6-річний син, якого відібрала в жінки мачуха і віддала на виховання своїй бездітній доньці.

Коли жінка народила Сашка, її відправили до соціального будинку в Полтаві, але Антоніні не сподобалися вимоги до породіль, тому вона втекла звідти й поселилася у норі на Печерську.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?