У 78-річної мами відібрали доньку: 12-річна дівчинка сама попросила через соцмережі зробити це

Минуло 12 років, як 65-річна Валентина Підвербна народила дитину, отримавши статус найстаршої мами в Україні. І ось тепер Анна-Марія попросила через пост в Інстаграмі захисту від родички.

12-річна Анна-Марія наприкінці квітня розповіла в мережі про знущання з боку матері і навіть попросила забрати її з родини. Мовляв, літня жінка здатна битися, дряпатися. Окрім цього вона може лаятися й забороняти дитині митися.

Дівчинка навіть виклала в мережу запис розмови з Валентиною Підвербною, де сама казала про необхідність операції на оці через косоокість, а мама категорично відмовляла доньці.

Так виглядала жінка відразу після пологів

Подібні скарги викликали резонанс у суспільстві. Чутки про знущання з дівчинки-підлітка докотилися до мера Чернігова, тож було вирішено розглянути питання відбирання дитини у підстаркуватої матері.

Представники ювенальної поліції і соцслужб завітали до житла Підвербної й були шоковані жахливим рівнем санітарно-гігієнічних умов і знущаннями з доньки. Тож Анну-Марію вилучили від матері. Управління у справах дітей взялося підготувати документи про позбавлення батьківських прав для подачі в суд. Згодом буде вирішено, чи потрапить дівчинка до патронатної сім’ї. Анну-Марію відвезли до лікарні, щоб всі спеціалісти могли оглянути й зробити відповідні висновки.

78-річна матір із 12-річною донькою

Ще торік восени поліціянти склали на літню жінку два протоколи щодо психологічного насильства і неналежного виконання батьківських обов’язків. Та суд нічого поганого в діях Підвербної тоді не виявив.

Ще одна мама?

Оксана Спектор, яка нині мешкає в Ізраїлі, якось побачила по телевізору сюжет про Валентину Підвербну і втямила, що дівчинка схожа на неї, як дві краплі. Жінка запідозрила, що для запліднення 65-річної жінки була залучена її яйцеклітина, яку в лікарні використали без згоди власниці. Оксана тоді звернулася до суду з вимогою зробити ДНК-тест і визнати її матір’ю Анни-Марії.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?