Мешканка Чернігівщини дуже боялася розкормити плід: сталося все точно навпаки – немовля заважило майже 5 кг

Мешканка Чернігівської області народила справжнього богатиря – немовля заважило цілих 5 кілограмів. Зазвичай такої ваги дітлахи досягають на 2-3-му місяці життя.

Породіллі Тетяні Акуловій 37 років. Жінка мешкає в селі Семенівка на Чернігівщині. Вага новонародженого хлопчика ледь не сягнула 5 кг. Немовля при першому зважуванні затягнуло на 4970 г. Зріст у хлоп’яти теж чималий – 60 см.

Щаслива матуся розповіла, що дуже боялася поправитися під час вагітності, тому дотримувалася фруктово-овочевої дієти. Їла переважно овочі, закусюючи цитрусовими. А від калорійних страв переважно відмовлялася.

Жінка під час вагітності харчувалася переважно овочами та цитрусовими

Глава родини весь час вмовляв благовірну їсти за двох, але вона відмовлялася. Подібна дієта, як бачимо, не допомогла – немовля вийшло велетенське.

Чоловік Тетяни служив ще до початку повномасштабного вторгнення. У лютому-березні 2022-го захищав Чернігів від фашистської навали. Коли Віталій дізнався про народження сина, не стримував сліз.

Подружжя відразу планувало, що дітей у родині має бути двоє. Та коли почалася війна, вирішили відкласти це питання до перемоги. Жінка не відразу втямила, що перебуває при надії. Гадала, що відчуває слабкість через постійне нервування. До переживань за чоловіка додалися ще й думки про хворобу мами.

Через велетенські розміри немовляти довелося купувати одяг більших розмірів

У серпні Тетяна пішла на медкомісію й була надзвичайно спантеличена, що носить під серцем дитинку. Первісток теж народився немаленьким – заважив 4 кг. Сину вже 11 років. Тому вагітна жінка намагалася зробити все можливе, щоб другий плід був меншим.

Та, як бачимо, не вийшло – Богданчик перевищив параметри старшого братика на цілий кілограм. Усі речі, які дбайлива матуся завчасно підготувала для немовляти, виявилися замалими. Тож довелося купувати все нове більшого розміру.

Нові статті

Схожі статті

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.