18-річну львів’янку судили за розпусні дії в громадському місці: чим у цей момент займався її партнер

У Львові відбувся незвичайний суд. Відповідачкою була 18-річна дівчина, яка займалася інтимною справою в громадському місці. Чому поруч на лаві підсудних не було партнера юнки, залишилося таємницею.

Розпусна подія трапилася на зупинці громадського транспорту у Львові ще у лютому. Пара закоханих попри доволі прохолодну погоду не змогла стримати почуттів. Вдалися до інтимного акту там, де люди зазвичай чекають тролейбуса – на вулиці Кульпарківській.

Того дня в обласному центрі було хмарно. Вранці дощило, а під вечір розпочався легкий сніжок. Температура повітря була хоч і плюсовою, але всього +2 градуси. Здавалося б, роздягатися в таких умовах ніхто не наважиться. Та це не стосувалося нашої героїні, яка не побоялася зняти весь одяг нижче поясу і зігріватися шаленим коханням.

Засідання по дивній справі відбулося у Франківському суді

Вони з парубком вчинили статевий акт, що страшенно не сподобалося небайдужим перехожим. У підсумку дівчина отримала повістку до Франківського суду у Львові. Дивно, але партнера дівчини, який теж брав участь у вечірньому дійстві, на засідання навіть не запросили. Він не став ані відповідачем, ані свідком. Цікаво, хоч прийшов підтримати кохану у такий відповідальний момент, адже задоволення отримували разом?

Згідно з постановою суду, громадський порядок порушувала виключно юнка, проявивши “безсоромність і грубу непристойність”. Львів’янка повністю визнала власну провину. Суддя зазначив, що вона таки винна, але ніякого покарання не виніс, обмежившись усною доганою. На цьому справу закрили.

Суддя вирішив, що у розпусті винна лише дівчина

З’ясувалося, що це не перше порушення засудженою закону. Ще до повноліття юнка потрапила в поле зору стражів порядку за розпивання пива на спортивному майданчику. Тоді її теж притягали до суду, але так само полаяли та відпустили.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.