18-річну львів’янку судили за розпусні дії в громадському місці: чим у цей момент займався її партнер

У Львові відбувся незвичайний суд. Відповідачкою була 18-річна дівчина, яка займалася інтимною справою в громадському місці. Чому поруч на лаві підсудних не було партнера юнки, залишилося таємницею.

Розпусна подія трапилася на зупинці громадського транспорту у Львові ще у лютому. Пара закоханих попри доволі прохолодну погоду не змогла стримати почуттів. Вдалися до інтимного акту там, де люди зазвичай чекають тролейбуса – на вулиці Кульпарківській.

Того дня в обласному центрі було хмарно. Вранці дощило, а під вечір розпочався легкий сніжок. Температура повітря була хоч і плюсовою, але всього +2 градуси. Здавалося б, роздягатися в таких умовах ніхто не наважиться. Та це не стосувалося нашої героїні, яка не побоялася зняти весь одяг нижче поясу і зігріватися шаленим коханням.

Засідання по дивній справі відбулося у Франківському суді

Вони з парубком вчинили статевий акт, що страшенно не сподобалося небайдужим перехожим. У підсумку дівчина отримала повістку до Франківського суду у Львові. Дивно, але партнера дівчини, який теж брав участь у вечірньому дійстві, на засідання навіть не запросили. Він не став ані відповідачем, ані свідком. Цікаво, хоч прийшов підтримати кохану у такий відповідальний момент, адже задоволення отримували разом?

Згідно з постановою суду, громадський порядок порушувала виключно юнка, проявивши “безсоромність і грубу непристойність”. Львів’янка повністю визнала власну провину. Суддя зазначив, що вона таки винна, але ніякого покарання не виніс, обмежившись усною доганою. На цьому справу закрили.

Суддя вирішив, що у розпусті винна лише дівчина

З’ясувалося, що це не перше порушення засудженою закону. Ще до повноліття юнка потрапила в поле зору стражів порядку за розпивання пива на спортивному майданчику. Тоді її теж притягали до суду, але так само полаяли та відпустили.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?