Існують “Запорожці”, яких ви ніколи в очі не бачили: кабріолети, пікапи і просто тюнінговані красені

Чуючи слово "Запорожець", кожен із нас уявляє малокаліберне авто для невеликої радянської родини. Між тим на базі цього легковика в різні часи існували кабріолети, лімузини, багі і навіть позашляховики.

Народні умільці не сидять без діла. І от уже в їхніх руках всім відомий “Запорожець” перетворюється на щось абсолютно інше.

Тюнінгований ЗАЗ-965

Цей екземпляр відрізняється від мільйонів сородичів виключно сучасним тюнінгом. Новий дизайн виглядає доволі привабливо і перетворює невеличку машинку на справжню лялечку. Двоколірне забарвлення, дещо розширені крила, хромований радіатор, фари від мерса привносять у зовнішність “Запорожця”-старожила милість і щирість.

Вийшла дуже мила автівка

Над салоном авто наші умільці теж гарненько попрацювали. Крісла й стелю обтягнули червоною шкірою, перемежувавши цей яскравий колір вставками з зебрячим малюнком. Люк – теж фішка від реставраторів. Його в моделі не повинно було існувати.

Дачний варіант

“Запорожець” із кузовом, напевно, вам ніколи не траплявся на дорозі. Мешканець Тернопільщини перетворив ЗАЗ-965 на пікап заради зручності. Тепер можна перевозити купу потрібних у господарстві речей.

ЗАЗ із кузовом для дачі

Більшість запчастин до автівки власник знайшов на смітнику. Від самого ЗАЗа мало що залишилося. Щоправда, новостворену модель у поліції не визнали й на облік не поставили. Тож, по ідеї, виїжджати за межі власного обійстя водій на своєму винаході не може.

Супербюджетний кабріолет

Нове життя вдихнув гаражний майстер у модель ЗАЗ-968. Кабріолет на мінімалках вийшов нічого собі. Відрізавши дах у легковика, власник отримав літній варіант економної автівки.

Ось такий гламурний кабріолет вийшов

Звісно, в негоду кататися на кабріолеті не дуже комфортно. Та будемо сподіватися, що майстер доробить конструкцію і невдовзі доєднає складаний м’який дах.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.