Іноді українським суддям буває смішно під час читання приговору: настільки справи кумедні й незвичні

Такій, здавалося б, серйозній інстанції як суд негоже займатися абсурдними і навіть кумедними справами. Та іноді доводиться розглядати дещо таке, що важко піддається розумінню.

Не поділили груди

Пара киян розлучилася, і ображений чоловік подав на колишню дружину позов до суду з вимогою повернути імпланти, які жінка вставила в груди. Суддя, розглянувши справу, дійшов висновку, що це і справді спільне майно. Тож присудив половину відповідачу.

Після розлучення киянин зажадав повернути груди дружини

Оскільки за операцію, зроблену в 2016 році, було сплачено 6 тис. євро, розлученій жінці довелося повернути колишньому благовірному половину суми. У мережі користувачі стали намагатися вгадати, яку грудь висудив позивач – праву чи ліву.

Булочка з маком на виправдання

У Вінниці чоловік, якого спіймали за кермом у стані наркотичного сп’яніння, викрутився в суді дивним чином. Порушник правил дорожнього руху зумів довести судді, що напередодні з’їв булочку з маком.

Булочка з маком врятувала від відповідальності

Коли поліцейські зупинили 28-річного вінничанина й змусили здати аналізи в наркологічному диспансері, виявили в крові опіати. Але суддя виправдав водія, повіривши, що той напередодні з’їв булочку з маком.

Активісти принесли в суд макову випічку, з’їли самі й пригостили суддю, але чоловік відмовився частуватися навідріз. Наступного дня вони здали аналізи, які виявилися негативними. Суддя пообіцяв, що наступним разом буде більш прискіпливим.

Конфлікт через з’їдену курку

Через з’їдену курку – до суду

У Радивилівському районі Рівненської області дві сусідки судилися через курку. Собака розірвав сусідську курку, ще й козу вкусив. Хазяйка лютого пса хотіла відшкодувати вартість з’їденої пернатої. Але жінка від грошей відмовилася й подала до суду. І марно. Адже суддя вирішив, що справа малозначима, тому жодного покарання відповідачці не призначив.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?