Дізнавшись про котика-бідака, волонтерка з превеликими труднощами розшукала безхатька: став справжнім красенем

Люди гидливо проходили мимо кота-безхатька. Деякі взагалі проганяли, оскільки тварина виглядала хворобливо й була вся облізла. Добре, що знайшлася небайдужа дівчина, яка забрала з вулиці й вилікувала.

Цей рудий кіт жив відлюдьком з невідомих причин. Куди поділися його господарі, невідомо. Але тварину частенько бачили в районі 4-ої лікарні в Кропивницькому. Також він іноді прогулювався у пошуках їжі вздовж заправки ANP.

Перехожі, побачивши бідолаху, починали кричати й гнати рудика якнайдалі. Вигляд здичавіла тварина й справді мала кепський. Через хворобу місцями на тілі були прогалини зовсім без шерсті. Звісно, перебуваючи в морози й спеку на вулиці, виглядати гарно навряд чи комусь вдавалося б.

У такому жалюгідному вигляді кота забрали з вулиці

Нікому й на думку не спадало потурбуватися про бездомну тварину – нагодувати, скупати, відвезти до ветлікаря. Врешті не витримало серце у волонтерки з міні притулку “Добре серце”. Таня Дмитрук спеціально поїхала на Новомиколаївку, але зустрітися з бідаком вдалося не з першої спроби.

Врешті місцева жіночка підказала, де переховується кіт-бомж. На нього без сліз не можна було дивитися. Постійні бійки за територію з іншими котами, напади собак і злих людей далися взнаки. Шерсть звисала немов лахміття, вуха покусані, на шиї рана.

Тепер рудань перетворився на справжнього красеня

Дивно, але дикун відчув, що людина звертається до нього з добром, і пішов на руки. Спільними зусиллями з облізлого і затурканого котика тварина перетворилася на справжнього красеня.

Одна родина взяла на себе відповідальність, капаючи краплі у вушка й обробляючи рану на шиї. На жаль, залишити в себе тварину надовго вони не могли. Тож волонтери взялися підшукувати руданю нову сім’ю.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.