Як українські чоловіки втікають від військкомату: ховаються в багажниках і роблять чималі запливи

Деякі українські чоловіки всіма силами намагаються ухилитися від свого прямого обов'язку захищати батьківщину. Їхня настирливість у намаганні незаконно перетнути кордон України просто вражає.

П’ятикратний ухилянт

Мешканцю Волині чомусь не таланить покинути межі України. 23-річний ухилянт двічі намагався перетнути кордон із Молдовою. Ще на рахунку молодика є дві невдалі спроби потрапити до Угорщини і Польщі.

Через кордон у надувному жилеті

Вп’яте настирливий українець знову намагався втекти від військкомату через Польщу. Та натрапив на очі працівникам ДПСУ. Сліди втікача помітили на контрольно-слідовій смузі, тож затримати біженця на березі Західного Бугу було справою кількох хвилин. Бідак мав намір здолати водойму за допомогою рятувального жилета.

Сховався у багажнику

Водій мікроавтобуса спокусився на 5 тисяч доларів і приховав у своєму мерседесі 23-річного мешканця Тернопільщини. Спочатку молодик їхав як звичайний пасажир, та перед проходженням паспортного контролю перемістився у відсік для валіз.

Ухилянта дістали з багажника бусика

Звісно, від пильного ока прикордонників сховатися не вдалося. Тож тепер ухилянь дає свідчення про свою негідну поведінку. Ознаки злочину поліціянти вбачили і в діях перевізника.

Плив на надувній подушці

42-річний мешканець Дніпровщини вирішив здолати державний кордон вплав через Дунай. Та задум не вдався. Його затримали Ізмаїльські прикордонники просто на березі. В ухилянта в телефоні була сфотографована саморобна карта з окресленим маршрутом.

Ухилянт рухався за заздалегідь запланованим маршрутом

Чоловік збирався незаконно потрапити до Румунії, скориставшись надувною гумовою подушкою. До справи біженець поставився серйозно. Визначив, у якому місці Дунай найвужчий. Туди й подався. На невдаху очікує штраф у сумі 3 400 гривень і, звісно ж, повістка до військкомату.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?