Наречений з Сінгапуру обіцяв врятувати українку від війни: натомість спустошив її банківський рахунок

Наталя кілька років тому поховала чоловіка. Вони прожили хоч і складне, але хороше життя. Завжди були опорою одне одному. А після того, як Василя раптово забрали в лікарню, і він більше не повернувся додому, в 56-річнох жінки неначе земля з-під ніг пішла.

Як жити далі вона не знала. Діти давно одружені й мешкають за кордоном. У них своє життя. Донька, син, невістка, онуки вряди-годи телефонують і цікавляться, як справи. На цьому все. Тож усе частіше Наталя стала зазирати в соцмережі.

Споглядала за життям знайомих і на серці ставало легше – хоч у когось життя вирує за повною програмою. Спочатку жінка додавала у друзі виключно тих, кого знала особисто. Та згодом до неї в акаунт стали стукатися то виробники дверей, то косметологині з нав’язливими послугами.

Через самотність жінка захопилася соцмережами

Врешті черга дійшла і до іноземців. Мохамед на аватарці був доволі привабливим чоловіком середніх років, от жінка й не стрималася – підтвердила дружбу з ним. Відразу ж отримала повідомлення від новоспеченого друга. Той розповів, що мешкає у Сингапурі. Мовляв, побачив її фото і втратив сон. Отак і почали листуватися регулярно.

Мохамед зізнавався у коханні й обіцяв приїхати до України, щоб врятувати наречену від війни – озвучував намір вивезти кохану за кордон. Потім листів не було кілька днів. Далі чоловік сповістив, що у нього виникли труднощі з оформленням візи й попросив матеріальної допомоги.

Знайомство з нареченим через мережу закінчилося пшиком

У передчутті скорої зустрічі жінка попросила надіслати рахунок, який сплатила з власних заощаджень. Відтоді наречений став регулярно вимагати грошей. То йому треба було оформити закордонний паспорт, то медичну страховку проплатити. Були також сертифікати, квитки та ще дещо з дрібничок. Навіть рахунок від ООН надійшов незрозуміло яким чином.

Коли в Наталі спорожніла банківська карта, а наречений – рятівник від війни – так і не приїхав, стало очевидно – це звичайне шахрайство. Довелося замість побачення з іноземцем чвалати у райвідділок і писати заяву. Та знайти й покарати Могаммеда буде дуже складно – ніхто не змушував жінку оплачувати купу незрозумілих рахунків. Вона це зробила за власною волею.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?