Українські квіткові дива вражають: розквітли тюльпанові дерева й цілі поля півоній і лаванди

Квітучими каштанами чи кущами бузку в Україні нікого не здивуєш. А як вам тюльпанове дерево чи цілі поля півоній та лаванди? Правда ж, дивовижно!

Квітучими каштанами чи кущами бузку в Україні нікого не здивуєш. А як вам тюльпанове дерево чи цілі поля півоній та лаванди? Правда ж, дивовижно!

Тюльпанові дерева в Ужгороді

Протягом декількох тижнів є шанс помилуватися екзотичною красою – цвітінням тюльпанового дерева. В закарпатському Ужгороді вперше ці родичі магнолій з’явилися сотню років тому.

Кілька десятків тюльпанових дерев розквітли в Ужгороді

Нині тут можна побачити кілька десятків дивовижних рослин родом із Північної Америки. Кожне дерево здатне радувати людське око протягом пів тисячі років. Зростають тюльпанові дерева в будь-якому ґрунті й зовсім не бояться шкідників.

Поле півоній на Буковині

У містечку Глибока вирішили розводити різні види півоній. Колекція вже налічує більш як 150 сортів. Форми й кольори квіток найрізноманітніші. Завозили саджанці з Китаю, Нідерландів.

Поле півоній вражає різноманітністю й кількістю кущів

П’ять тисяч кущів уже розпустилися й чекають на захопливі погляди українців. Ще 60 тисяч молодих півоній підростають і мають зацвісти за кілька років. Нині милують око королівські кущі. Тож мерщій робити селфі, бо ця краса швидкоплинна.

Лавандове поле на Кропивниччині

За 20 км від обласного центру в селі Федорівка стараннями Марини Дейкун з’явилася цікава туристична локація – лавандове поле. Місцева жителька вже 5 років поспіль вирощує запашну рослину в себе на городі. З трьох сотень кущів виходили гарні букетики, а ще ефірна олія, свічки, мило.

Селфі на лавандовому полі краще робити на світанку

Згодом з’явилася ідея засадити цією гарною квіткою ціле поле. Тож в середині червня у Федорівці розквітне вже тисяча лаванд. Поряд зі звичними лавандами у любительки квітів зростає й лавандин – це гібрид з широколистого й вузьколистого видів. Квітучою лавандою можна милуватися 3 тижні, а за нею розквітне ще й найближчий родич.

Нові статті

Схожі статті

Такого ви ще не пробували! Як приготувати пряний хрін з помідорами – вийде не лише смачно, а й бюджетно

Ви закохаєтесь у цю страву з першого погляду: кулінари розповіли, як приготувати хрін з помідорами та що для цього потрібно. Простий покроковий рецепт.

З макіяжем та манікюром: 31-річна Марія Яремчук показала, що в красі та стилі нічим не поступається Ріанні

Марія Яремчук – молода українська співачка родом з Чернівців. Вона народилась в родині артиста Назарія Яремчука і з дитинства захоплювалась музикою, приймала участь у різноманітних концертах.

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?