Кропивничанин лякав людей СБУ, а киянин продавав неіснуючу амуніцію: фантазії шахраїв можна позаздрити

Що б не трапилося в Україні, шахраї тримають руку на пульсі, відразу ж вигадуючи нову схему відбирання коштів у населення. Остап Бендер порівняно з ними – жалюгідний аматор.

Що б не трапилося в Україні, шахраї тримають руку на пульсі, відразу ж вигадуючи нову схему відбирання коштів у населення. Остап Бендер порівняно з ними – жалюгідний аматор.

Кропивничанин лякав містян СБУ

Колишній нотаріус із Кропивницького вирішив похайпувати на темі війни. Коли до нього звернувся знайомий, щоб проконсультуватися з приводу нарахування пенсії, спритний дядечко відразу втямив, звідки вітер дує.

Нотаріус лякав клієнтів міфічною базою СБУ

Відвідувач розповів, що певний час працював у росії і тепер не може отримати довідки з тамтешніх підприємств для підтвердження стажу. Екс-нотаруіс став лякати його родину страшилками.

Сповістив, що чоловік перебуває у розробці СБУ, яка конче цікавиться зв’язками українців з країною-агресором. Коли градус дискусії став зашкалювати, “добрий” юрист запропонував вихід зі становища – мовляв, може допомогти прибрати прізвище пенсіонера з бази даних спецслужби. Запросив за послугу 100 тисяч гривень. Під час передачі хабаря афериста було затримано.

Киянин розвів захисників на амуніції

Приблизно на таку ж суму кинув військових мешканець столиці. В Інтернеті спритник облаштував фіктивний магазин, в якому виклав на продаж амуніцію й спорядження. Щойно хтось із користувачів проявляв цікавість до товару, чолов’яга телефонував йому і вводив в оману.

Киянин гроші брав, а амуніцію не поставляв

Вмовляв зробити передоплату, а отримавши гроші, більше не виходив на зв’язок. Задокументовано вісім випадків обману наших захисників, хоча насправді ошуканих громадян може бути значно більше.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?