“Запорожець” не сходить з повістки дня: тепер можна побачити очкасту модель чи взагалі будинок на колесах

Улюблений мільйонами радянських людей горбатий "Запорожець" повертається. Щоправда, тепер в оновленому вигляді. Горбу в нього як і не було. Скоріше тепер він став очкастим.

Улюблений мільйонами радянських людей горбатий “Запорожець” повертається. Щоправда, тепер в оновленому вигляді. Горбу в нього як і не було. Скоріше тепер він став очкастим.

Я сказав: очкастий!

Розробники представили новий концепт мінімашини у стилі ретро. Звісно, зі справжнім горбатим “Запорожцем” модель практично не має нічого спільного, хіба що успадкувала невеликі розміри. Прототип може похвалитися влитими радіаторними ґратами й бампером цікавої форми.

Маленький, але чепурненький Запорожець

А щоб контакт із піщинками не пошкодив лакове покриття, виробник передбачив накладання чорної захисної плівки на порогах. Багажник сучасного очкастого розміщено на даху. Там можна складувати всі великогабаритні вантажі, що не ввійдуть у салон.

Новий старий “Запорожець” має закруглений концепт. Оптика з задніми сигналами навіює порівняння з бентлі. В салоні може розміститися чотири пасажири. Для тих, хто й досі ностальгує за совком, передбачена версія OLD, в якій радіаторна решітка й дверні ручки повторюють радянський стиль.

Будинок на колесах

Креативність автоінженерів не має меж. З’ясувалося, що звичайнісінький ЗАЗ 968М можна перетворити навіть на трейлер. Винахідник оснастив свій автокемпер усім необхідним для подорожей. На кухні є водопровід, газова плита, духовка, раковина й висувний столик.

Автокемпер вийшов нічого собі

На такому авто можна сміливо відправлятися в подорож. Він мобільний і не займає багато простору, тож місце для паркування завжди знайдеться. Пересуватися на такій машині зручно і комфортно.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?