Хто зі знаменитостей хреститиме дітей у буремному 2023 році: далеко не всі перебувають в Україні

Зірки продовжують поповнювати родини. У квітні народила маля Світлана Тарабарова, у червні щасливим татусем уперше в житті став Іраклі Макацарія. Колишній одесит Макс Чмерковський готується стати татом удруге.

Зірки продовжують поповнювати родини. У квітні народила маля Світлана Тарабарова, у червні щасливим татусем уперше в житті став Іраклі Макацарія. Колишній одесит Макс Чмерковський готується стати татом удруге.

Іраклі Макацарія

Цей грузин чудово відомий українській публіці за шоу “Холостяк 6” та “Танці з зірками 7”. Днями стало відомо про поповнення в родині 38-річного продюсера. Дружина, що на 17 років молодша за свого благовірного, народила первістка.

Щасливий Іраклі Макацарія забрав дружину з пологового будинку

Щасливий татусь разом із родичами зустрів Лізу Чічуа з пологового будинку. Іраклі не міг стримати сліз на радощах. Хлопчика назвали Георгієм. Сам Макацарія в мережі стать та ім’я дитини не називав, але хтось із близьких людей таки проговорився на широкий загал. Весілля Ліза з Іраклі зіграли торік у липні. А про майбутнє поповнення в родині розповіли офіційно у травні.

Світлана Тарабарова

Про те, що чекає на третю дитину, співачка розповіла ще торік восени. Зірка ділилася з підписниками всіма труднощами, з якими довелося зіткнутися вагітній жінці. Багато хто не підтримував знаменитість, що наважилася народжувати у такі непевні часи.

Хай там як, а 19 квітня на світ з’явилася донечка. Щаслива мама похвалилася в мережі світлинами з пологового будинку. Щоправда, обличчя дитинки не показала. Коли дівчинці минув місяць, Світлана сповістила, що її назвали Поліною. Окрім цієї манюні, в них із Олексієм Бондарем підростають ще 4-річний Іванко і 2-річна Марічка.

Макс Чмерковський

43-річний хореограф, який брав участь у шоу “Холостяк” і судив зірок у “Танцях з зірками”, найближчими днями готується стати татусем удруге. Такий подарунок невдовзі йому зробить кохана дружина Пета Маргатройд.

В очікуванні другої дитини Макс Чмерковський танцює разом із Петою

Нині танцівниця перебуває на 38-му місяці вагітності, що не заважає їй займатися улюбленими танцями разом із чоловіком та 5-річним первістком Шаєм.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?