Юний барабанщик з Кропивницького збирає кошти на тепловізор для тренера: чоловік нині перебуває у лавах ЗСУ

Підліток із Кропивницького вирішив зібрати кошти для свого тренера з таеквондо. Чоловік нині перебуває в лавах ЗСУ, а підопічний збирає кошти на тепловізор, граючи просто неба на барабанах.

Підліток із Кропивницького вирішив зібрати кошти для свого тренера з таеквондо. Чоловік нині перебуває в лавах ЗСУ, а підопічний збирає кошти на тепловізор, граючи просто неба на барабанах.

Давиду Кібукевичу всього 11 років, але хлопчик розвинений не по роках. Мешканець Кропивницького вирішив придбати для свого тренера, який нині воює, прилад нічного бачення.

Кропивничанин зголосився збирати кошти на тепловізор для тренера

П’ятикласник виносить на вулицю барабани з зображенням жовто-блакитного стяга, й починає виступ обов’язково з Гімну України. Далі йдуть інші композиції – всього близько двох десятків. Містяни залюбки кидають купюри в скриньку для збору.

Давид щоразу виступає в різних районах обласного центру. Ще з 3-річного віку хлопчику подобалося барабанити. Робив це паличками для суші, пластиковою іграшковою ракеткою для тенісу. Коли трішки підріс, перейшов до каструль, сковорідок та їхніх кришок. Добував звуки з усього, що дзеленчало.

Батьки підлітка радо підтримали ініціативу сина щодо збору коштів на ЗСУ. Вони завжди перебувають поряд із Давидом під час виступу й гордяться, що теж роблять посильний внесок у перемогу над ворогом.

Реакція тренера

Віктору Тихоненку, який у мирному житті вчив дітей прийомам таеквондо, приємно усвідомлювати, що вихованець проявляє таку турботу. Тож у вільну хвилину зазирає у телефон, щоб побачити виступи Давида.

Тренер гордий за свого вихованця

Нині захисник перебуває у доволі гарячій точці під Мар’їнкою на Донеччині. Коли підопічний поцікавився, що потрібно, чоловік не відразу зізнався, щоб не напружувати хлопчика збором коштів. А потім вирішив, що допомога українським бійцям буде доброю й корисною справою.

За місяць виступів кропивницький барабанщик зібрав 60 тисяч гривень, а потрібна вдвічі більша сума, тож продовжуватиме свої імпровізовані концерти.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?