Волонтери організували пораненому бійцю побачення з собакою: песик воював разом із захисником

Сергій Поліщук з Рівненщини воював там, де було особливо гаряче. Одного разу поблизу Конотопа чоловік підібрав цуценятко, і песик став його надійним другом. За 9 місяців, проведених на передовій, кулеметник отримав важке поранення. Його вивезли в тил, а Бім залишився в окопах.

Сергій Поліщук з Рівненщини воював там, де було особливо гаряче. Одного разу поблизу Конотопа чоловік підібрав цуценятко, і песик став його надійним другом. За 9 місяців, проведених на передовій, кулеметник отримав важке поранення. Його вивезли в тил, а Бім залишився в окопах.

Коли волонтери з Гощанської громади повезли землякам, які боронять країну, допомогу, то повертаючись назад, прихопили з передової песика, улюбленця Сергія Поліщука, який саме лікувався в шпиталі.

Сергій Поліщук зустрів з чотирилапим побратимом

Селяни надихнулися прикладом Хатіко, й вирішили повторити історію, змінивши її на український лад. Мешканець села Мнишин щиросердо любив свого чотирилапого товариша, ласкаво називаючи Бімохою.

Коли боєць батальйону “Полісся” вирішив виходити собача, волонтери казали, що воно надто кволе й потребує лікування. Але чоловік запевнив, що ретельно доглядатиме за малюком. Бім супроводжував хазяїна в Бахмуті, Торецьку, Іванківському та інших місцях.

Неподалік Оріхово-Василівки Поліщук, намагаючись врятувати командира БМП, й собі отримав тяжкі поранення. В чоловіка були переламані обидві руки, розсічені осколками спина й ноги.

Волонтери привезли собаку з передової до пораненого в шпиталь

11 травня бійця забрали до лікарні, а Бім залишився на позиції. Собака дуже сумував, відмовлявся їсти, біг зустрічати кожну автівку. Тож довелося відправляти чотирилапого в Рівне, де перебуває родина Сергія – дружина, донечки, теща.

Волонтери не лише виконали прохання земляка, але й спромоглися влаштувати зустріч людини й тварини. Сам захисник планує підлікуватися й повернутися до лав побратимів. Адже має чималий бойовий досвід – воював поблизу Бахмуту ще під час проведення АТО. Доля склалася так, що за 6 років довелося повернутися в цю місцевість і знову боронити країну.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.