Два Сергія, захисника Чернігова, ніколи не побачать своїх дітей: малюки народилися після смерті мужніх татусів

Мілашка й Сергійко ніколи не побачать своїх татусів, оскільки чоловіки загинули, боронячи Україну від загарбників. У Сергія Телушкова син народився за пів року по смерті захисника. Сергій Пантелюк загинув у той самий день, коли народилася його донечка.

Мілашка й Сергійко ніколи не побачать своїх татусів, оскільки чоловіки загинули, боронячи Україну від загарбників. У Сергія Телушкова син народився за пів року по смерті захисника. Сергій Пантелюк загинув у той самий день, коли народилася його донечка.

Сергій Телушков

Чернігівець загинув на другий день повномасштабної війни. Його підрозділ потрапив у засідку. Ворожа ДРГ підбила з РПГ бронетранспортер українців. На виїзді з обласного центру перебуває пам’ятний знак, куди Крістіна приходить разом із маленьким Сергійком, щоб показати дитині місце смерті мужнього тата.

На цьому місці Сергій Телушков зупиняв підступного ворога

Жінка назвала сина на честь коханого чоловіка Сергієм і кличе 9-місячну дитину Крепишем. Саме такий позивний був у бійця. З кожним днем у малюка все більше проглядаються татові риси характеру. Якщо йому щось не подобається, намагається наполягати на своєму.

Маля народилося 11 серпня 2022 року. Замість чоловіка Крістіну зустрічали з пологового будинку його побратими.

Сергій Пантелюк

Двоє Сергіїв дружили ще за часів навчання у військовій академії. Доля звела їх разом на службі. Пантелюк теж був поранений у тому БТРі, а помер за добу в лікарні. Сергій був поруч із дружиною перед нашестям орків, оскільки вони очікували на поповнення.

Сергій Пантелюк мав бути присутнім на пологах, але серце бійця зупинилося

Анастасія народила дівчинку 26 лютого о 3:20. Водночас у її благовірного зупинилося серце в Чернігівській обласній лікарні. Коли вінничанці сповістили цю жахливу новину, вона довго відмовлялася вірити, адже Сергій мав бути поряд із нею на пологах і потримати на руках Мілашку, яка так схожа на нього.

Крістіна й Анастасія обмінюються повідомленнями у соцмережах. Щойно дітлахи трішки підростуть, вони зустрінуться, самі познайомляться і сподіваються, що діти Сергіїв подружаться.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.