Українські діти допомагають нашим захисникам, як можуть: хтось співає, а дехто відрізає волосся

Проти російської агресії повстали всі українці. Навіть найменші з них намагаються зробити посильний внесок у перемогу над ворогом.

Проти російської агресії повстали всі українці. Навіть найменші з них намагаються зробити посильний внесок у перемогу над ворогом.

9-річна Злата

Чернівчанці Златі всього 9 років, але вона всіма силами намагається допомогти нашим захисникам. Не пошкодувала заради цього свого довгого волосся, яке виросло до 40 см.

Злата пожертвувала на ЗСУ власне волосся

Передала вторговані гроші представникам “Чернівцігаз”. Це допомогло придбати для бійців ЗСУ цифрову рацію для автомобіля Motorola. За обрізане волосся дитина отримала 150 євро, і на себе не витратила жодної копієчки. Мама не заперечувала проти рішення доньки.

Родина нині мешкає в Італії. Злата прочитала про дівчинку, що продала волосся для армії, і собі вирішила зробити коротку стрижку заради благородної справи. Прилад коштує більше, аніж було у дитини. Тож різницю покрив “Чернівцігаз”. Рація, придбана на донат від Злати, вже перебуває в підрозділі “Вовки Да Вінчі”.

8-річний Сергійко

Хлопчик мешкає з батьками в Чернігові. Щовечора виходять родиною на Вал і влаштовують імпровізований концерт. Люди слухають українські пісні, змахують сльози з очей і роблять донати. Сергій Мороз усі кошти, що вдається зібрати таким чином, передає у фонд Сергія Притули на потреби ЗСУ.

Сергійко збирає кошти на ЗСУ, співаючи

Сергійко сам додумався до подібного, а батьки підтримали сина. Попервах у репертуарі дитини було всього 6 патріотичних пісень. За два тижні вдалося розширити репертуар до 18-ти. Мама, тато й молодший брат завжди виступають групою підтримки під час збору коштів. Тільки за 2 тижні чернігівці поділилися 60 тис. гривень із маленьким волонтером.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.