Віра в добре й світле не полишає українців: художня підсвітка на вулицях великих міст вражає

В очікуванні перемоги над ворогом українці не сидять, склавши руки, а знаходять час не лише донатити на ЗСУ, але й робити світ довкола себе трішки кращим. На озброєння взяли незвичайне художнє підсвітлення.

В очікуванні перемоги над ворогом українці не сидять, склавши руки, а знаходять час не лише донатити на ЗСУ, але й робити світ довкола себе трішки кращим. На озброєння взяли незвичайне художнє підсвітлення.

Парк “Прибережний”

Справжній світловий шедевр влаштували представники “Київзеленбуду” на Лівому березі. Якщо прогулятися затокою Берковщина у вечірню годину до комендантської години, то на дитячому майданчику за людиною будуть рухатися інші планети укупі з зорями та Місяцем.

Людину, що гуляє парком, супроводжують зорі

Такий подарунок киянам зробили меценати з ТОВ “Мацемі”. Подібне диво вони раніше влаштовували на будівлі КМДА та залізничному вокзалі столиці. Протягом липня на півтори години вмикатиметься ось таке світлове шоу на доріжці парку.

Черкаський художній музей

Увечері ця будівля в Черкасах перетворюється на щось казкове. Подібну ідею черкащани виношували з 2012 року. Дуже хотілося, щоб стара частина міста на Хрещатику підсвічувалася. Тоді не вдалося втілити задумане в життя, але згодом поставлену мету було досягнути.

Підсвітка музею дозволяє використовувати будь-які кольори

Проблема виникла із департаментом архітектури, адже на старовинні пам’ятки не можна нічого нового додавати. Та врешті питання владнали. Тож будівля в темну пору доби засяяла різними кольорами, починаючи від жовто-блакитного до різних графічних фігур.

Історичні пам’ятки у Львові

Ми відзначили сумну дату – 500 днів з початку повномасштабної агресії. А 23 лютого, коли було 365 днів, у Львові провели акцію солідарності, підсвітивши знакові будівлі обласного центру характерними кольорами й малюнками.

Так у Львові відзначили роковини війни

Організатори вирішили дати українцям надію на світло, якого вони були позбавлені протягом багатьох днів війни, а ще вселити віру в перемогу. Художні проєкції організував відомий митець зі Швейцарії Геррі Хофштеттер. Кожну з них можна було бачити від 15 до 30 хвилин.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?