Пробратися за кордон в українських чоловіків немає жодних шансів: прикордонники знають усі їхні фішки наперед

Заборона виїзду чоловіків за кордон, яку ввели в нашій країні, призвела до цілої низки порушень закону. Уклоністи від мобілізації вдаються до різних неадекватних способів, аби тільки опинитися на омріяному закордонні.

Заборона виїзду чоловіків за кордон, яку ввели в нашій країні, призвела до цілої низки порушень закону. Уклоністи від мобілізації вдаються до різних неадекватних способів, аби тільки опинитися на омріяному закордонні.

Фотопастка підвела

Мешканець Києва вирішив незаконно здолати україно-угорський кордон. Коли ж 56-річному чоловіку потрапила на очі фотопастка, він не придумав нічого кращого, як прихопити її з собою в ЄС.

Фотопастка підвела уклоніста

Бідолаха прорахувався. Камера записала всі його рухи й передала відеоряд у прикордонну службу. Звісно, здійснити задумане чолов’язі не вдалося. Тож тепер відповідатиме перед законом не лише за протиправну подорож, але й за крадіжку.

До Молдови вплав

Двоє мешканців з Харківщини та Запоріжжя придумали ідеальний план перетнути україно-молдовський кордон. На думку відчайдухів, можна легко переплисти Дністер на надувному матраці й дістатися рятівного берега.

До Молдови не допливли

Товариші закосили під відпочивальників, але не зрослося. На іншому березі на них уже чатували прикордонники з Кельменців. Хотіли накивати п’ятами, і знову не вийшло. Почувши попереджувальні постріли вгору, друзяки злякалися й здалися.

Фіктивний шлюб

Заради виїзду з України 32-річний чоловік став на весільний рушник із жінкою, яка на 24 роки старша від нього. Фішкою було те, що панянка є людиною з інвалідністю, і її благовірний має право супроводжувати жінку на лікування в Європу.

Фіктивний шлюб за 8 тисяч гривень

Та білгород-дністровські прикордонники й не такого надивилися, тому відразу втямили – перед ними фікція. На подібну думку стражів кордону навела дата оформлення стосунків. Вони цього дня уклали шлюб і тут же рушили в медовий місяць. З’ясувалося, що за можливість виїзду чоловік сплатив 8 тисяч гривень, а фіктивну претендентку на руку й серце знайшов на сайті знайомств.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.