Миті зустрічі мами з дітьми найщасливіші: особливо вони щемкі, коли дітей повертають з окупованих територій

Дорослі дядечка грають у свої геополітичні ігри, пересуваючи кордони з місця на місце, немов фігури на шаховій дошці. І за кожним подібним переміщенням приховуються біль і страждання мільйонів ні в чому не повинних людей.

Дорослі дядечка грають у свої геополітичні ігри, пересуваючи кордони з місця на місце, немов фігури на шаховій дошці. І за кожним подібним переміщенням приховуються біль і страждання мільйонів ні в чому не повинних людей.

Раніше вони жили у своїх будинках, працювали, ростили дітей. Тепер це все пішло шкереберть. Дійшло до того, що не лише дорослі люди опиняються в полоні, але й маленькі діти стають заручниками, опинившись по той бік барикад.

6 липня

Зустріч полонених, яких Україна повертає додому, завжди розчулює до сліз. Ніхто не міг стримати сліз, коли привезли двох діточок, які півтора року не бачили свою матусю. Жінка – бойовий медик. Вона також перебувала в російському полоні, але її звільнили торік у жовтні. На жаль, радість повернення на батьківщину була затьмарена усвідомленням, що її діти – Варя, якій 10 років, і Ренат, якому 6 рочків, – залишилися на ворожій території.

Мама обійняла своїх дітей уперше за півтора року

Тепер брата й сестру повернули до родини. Жінка зустрічала швидку, в якій везли дітей, і ніяк не могла нарадітися своєму щастю. Маленький Ренат, обнімаючи рідну матусю, похвалився, що йому вже 6 років. Свій день народження малюк зустрічав на чужині.

13 липня

За кілька днів відбулася ще одна радісна зустріч. Додому повернулися ще дві сестрички, які перебували на тимчасово окупованій території. Дітей з батьками розлучили з самого початку активної фази війни.

Дві сестрички повернулися додому з окупації

Сестрами, яким 5 і 12 років, опікувалася бабуся. Жінка навідріз відмовлялася віддавати дівчаток рідній матері, навіть коли жінка повернулася з полону. Офісу омбудсмана довелося докласти чимало зусиль, аби діти врешті змогли обійняти найріднішу людину на світі. Врешті ця щаслива мить настала.

Нові статті

Схожі статті

Рідний брат Тіни Кароль одружився з сестрою відомої української актриси: у них народилася донечка (ФОТО)

Тіна Кароль та Ірма Вітовська є родичками, і це все через те, що брат співачки одружений із сестрою акторки - що відомо про подружжя, яке має донечку?

“Увага! Туристи відпочивають”: 10 літніх фото, які піднімуть вам настрій – хто впізнав себе?

Літо – чудова можливість не тільки гарно відпочити біля води та на пляжі. Тепла погода створює простір для креативу і гумористичних світлин для родинного альбому. Дивіться добірку фото з пляжів/

“А ще, я йду”: телеведуча 1+1 Наталія Островська зізналась, що йде з екранів та назвала реальну причину

Ведуча ТСН Наталія Островська приголомшила новиною, що найближчим часом її не буде на екрані та розсекретила причину. Подробиці особистого життя.

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?