Двоє ведмедів в київському зоопарку розкошують: новий вольєр обладнали всіма зручностями укупі з басейном

У Київському зоопарку продовжують дбати про тварин, постійно покращуючи їхні умови перебування. Останнім часом оновили вольєр для ведмедів та зробили авіарій для рідкісних папуг жако.

У Київському зоопарку продовжують дбати про тварин, постійно покращуючи їхні умови перебування. Останнім часом оновили вольєр для ведмедів та зробили авіарій для рідкісних папуг жако.

Два ведмеді

У КиївЗоо вирішили об’єднати двох видів ведмежого сімейства – тянь-шанського та уссурійського білогрудого. Для тварин-велетнів оновили вольєр. Споруда чимала за розмірами – 1200 кв.м.

Ведмедиця Чудо

Тут вільно почувають себе ведмідь Боб та ведмедиця Чудо. Для ведмедів в оновленому місці проживання створено всі зручності – можна відпочити в гамаках, сховатися у барлогах, погратися у спеціальні іграшки чи поточити кігті за допомогою кігтеточки. Є можливість також поплюскатися в басейні з водограєм.

Ведмідь Боб

У кожної з тварин свій барліг, тож показуються на люди вони за власним бажанням. Тянь-шанській ведмедиці вже минуло 25 років. У такому поважному віці клишонога тварина потребує підвищеної уваги з боку доглядачів. Уссурійський Боб із білою грудкою є учасником програми зі збереження видів ESB.

Тварини з’їдають до 30 кг їжі за день. Якогось особливого меню ведмеді не потребують. З насолодою ласують овочами, фруктами, ягодами, горіхами, насінням, зеленню. Не відмовляються від м’ясця з рибкою. Звісно ж, не обходиться без улюблених ведмежих ласощів – меду.

Дві папуги

Торік у Київському зоопарку з’явилося сімейство папуг жако, яких дивом вдалося врятувати. Птахи перебували в жалюгідному стані – були хворі й налякані. Нині ж чудово себе почувають в новому авіарії.

Папуга Жако

Для пернатих пожильців облаштували місце проживання гілками дерев, годівничками, іграшками, присадками, декоративним фонтанчиком та відсвіжним туманно-крапельним розпилювачем.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.