Віталій Кличко сипле перлами наліво й направо: подібної самоіронії годі й чекати від інших політиків

Далеко не кожен чиновник здатен весело посміятися над власними словесними ляпами. Киянам поталанило. Очільник їхнього міста Віталій Кличко не соромиться своїх слів. І якщо вже бовкнув, то бовкнув.

Далеко не кожен чиновник здатен весело посміятися над власними словесними ляпами. Киянам поталанило. Очільник їхнього міста Віталій Кличко не соромиться своїх слів. І якщо вже бовкнув, то бовкнув.

Мер навіть восени 2020 року видав книжку власних перлів. Перегорнути сторінки у примірнику неможливо. Книжка просто розкладається на кшталт гармошки. Включно з обкладинкою вона містить 16 цитат, висловлених паном Кличком у різні роки. Подібній самоіронії можна лише позаздрити.

Відтоді скарбничка мера поповнилася й іншими цікавими фразами. На днях пан Віталій розповів анекдот на прохання журналістки, в якому була така фраза: “У Кличка стоїть, а в путіна впав…” І на тобі – другий приліт по Кримському мосту. А скляний міст братів Кличків продовжує стояти навіть після влучання російської ракети. Як бачимо, вже дійшла черга до другого тому книжки-розкладки.

Напевно, найвідомішою фразою-мемом від столичного мера є така:

“А сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися. Вірніше, дивитися можуть не тільки всі, мало хто може це робити”.

Саме вона була покладена на музику.

Але є й чимало інших геніальних висловів оратора-спортсмена:

“Все ж йшли в парламент працювати головою. Головою у деяких не дуже виходить, тому в хід пішли кулаки. Як професіонал в цій справі можу сказати, що кулаками у них теж не дуже добре виходило”.

А це вже щось надміру філософське:

“Уже завтра сьогодні стане вчора”.

Та й проти цих висловів навряд чи хтось висуне заперечення, як би кумедно вони не звучали:

“Крок вліво, крок вправо – два кроки”.

“Образити боксера може кожен, але не кожен може встигнути попросити вибачення”.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.