Сумна доля спіткала двох собак: одна довго очікувала хазяїна біля траси, інша пережила окупацію Херсона

Необачні людські вчинки можуть негативно відбиватися й на долі тварин. Так, один песик чекав понад місяць свого господаря на трасі, а інша собачка нажила купу фобій після перебування в окупації.

Необачні людські вчинки можуть негативно відбиватися й на долі тварин. Так, один песик чекав понад місяць свого господаря на трасі, а інша собачка нажила купу фобій після перебування в окупації.

Хатіко з-під Кропивницького

Цього песика всі стали називати Хатіко. Він більш як місяць сидів біля траси в очікуванні господаря. Водії маршрутних таксі частенько підгодовували бідолаху. Пішов поголос, і песика тимчасово забрала мешканка Кропивницького Наталія Незвиська, здолавши 40 км до місця перебування вірного собаки – поблизу села Могутнє.

Хатіко з Кропивниччини

Жінка підманула тварину курячими стегенцями, забрала додому і взялася за пошуки нових хазяїв. Хатіко виявився лагідним собакою. Видно, що ніколи не сидів на ланцюгу і дуже боїться, коли хтось махає руками. Напевно, тварину били раніше.

Брама з Херсона

Наталя Святокум із Новомиргорода має сумний досвід спілкування з собакою з Херсона. Браму, яка мимоволі стала жертвою війни, родина взяла з собачого притулку. Вона велика і сильна, але дуже надломлена подіями, які довелося пережити.

Господарі попервах боялися, що велика Брама стане ображати їхню маленьку Жульку. Натомість усе вийшло навпаки. Саме старожилка тероризувала гостю – гарчала і намагалася вкусити, допоки не звикла, а та й не думала давати гідну відсіч – далося взнаки життя в окупації.

Брама з Херсона подружилася з місцевою Жулькою

Херсонська собака ладна поступитися місцем біля миски усім – курчатам чи кошенятам. Натомість охоронницею є ідеальною. Відчувається, що тварина пройшла пекло. Вона страшенно боїться будь-яких дахів. Її неможливо завести ані в будинок, ані в будку. Господар Володимир зробив навіс, але Брама й під ним не наважується спати. Вочевидь на очах собаки падав дах, і вона, можливо, якийсь час перебувала під завалами.

Також тварина боїться великої води – дається взнаки вибух на Каховській ГЕС. А коли трапляється гроза, з собакою коїться щось несусвітнє – кидається врізнобіч і не усвідомлює, що відбувається довкола.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?